Bank Rakyat tingkatkan modal berbayar

CG Sponsors




Sponsored Post

im755

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2006
Messages
5,055
Reaction score
85
Points
70
boleh ke beli melalui cara begini. melalui pemindahan. dulu saya pernah tanya tidak boleh. kena jual direct kat bank rakyat.

kes pemindahan pusaka pun tak boleh. kes saya sendiri arwah ayah ada saham bank rakyat pusaka tidak boleh trasnfer kena jual kat kaunter.
good info. ingat boleh maintrasfer jer. kalu boleh main trasfer sure kakitangan bank rakyat leh wat partime benda mcam nie. masyuk
 

nopal

Junior Member
Joined
Jul 4, 2011
Messages
62
Reaction score
2
Points
11
good info. ingat boleh maintrasfer jer. kalu boleh main trasfer sure kakitangan bank rakyat leh wat partime benda mcam nie. masyuk
Boleh jek main transfer kalau pusaka dengan syarat ada surat kuasa pusaka dari bahagian pusaka pejabat tanah / mahkamah syariah / peguam.....

macam sy, transfer direct bahagian arwah mak kepada saya direct lepas submit borang pe semua kat HQ
 

ezal_7855

Fun Poster
Joined
Apr 21, 2008
Messages
208
Reaction score
6
Points
20
ada info terkini tak tentang saham bank rakyat ? ada bukak lagi tak:-?
 

gmxemail

Fun Poster
Joined
May 29, 2018
Messages
474
Reaction score
31
Points
20
Apa ye kelebihan Bank Rakyat dari bank2 lain?

Saya baca kalau nak buat pinjaman pendidikan lebih bagus dari PTPTN?
 

aiman27

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,602
Reaction score
729
Points
71
Mesyuarat Agong diadakan pada bulan ini.
Tarikh di kawasan anda sila rujuk web bank rakyat.

 
Sponsored Post
Top
Log in Register