Bank Rakyat tingkatkan modal berbayar

Recommended Brokers


Sponsored Post

Abg Wan

Fun Poster
Joined
May 17, 2011
Messages
355
Reaction score
48
Points
30
Kalo ada sesiapa nak jual saham bank rakyat XX,XXX unit mohon hubungi Abg Wan @0163704588
 

2bz4money

Legendary Member
Joined
Aug 24, 2006
Messages
10,611
Reaction score
2,068
Points
191
Sapa2 perlu cash segera dan nak tolak syer BR, sila berhubung dgn saya..boleh deal kat Bangi, Putrajaya, KL. Jgn segan utk PM :)
 

General Juhziz

Super Active Member
Joined
Apr 21, 2010
Messages
8,673
Reaction score
250
Points
81
Sapa2 perlu cash segera dan nak tolak syer BR, sila berhubung dgn saya..boleh deal kat Bangi, Putrajaya, KL. Jgn segan utk PM :)
Ambe juga. Blh kasi pm. Area selayang, kuala selangor & sekitarnya
 

highway

Active+ Member
Joined
Oct 17, 2009
Messages
4,414
Reaction score
293
Points
46
ambe juga area mana pun takpe....set time cantik kita deal... call msg SMS pm
012 498 2068
 

masterjedi1983

Freshie
Joined
Oct 26, 2015
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
Ambe juga. Blh kasi pm. Area selayang, kuala selangor & sekitarnya

boleh ke beli melalui cara begini. melalui pemindahan. dulu saya pernah tanya tidak boleh. kena jual direct kat bank rakyat.

kes pemindahan pusaka pun tak boleh. kes saya sendiri arwah ayah ada saham bank rakyat pusaka tidak boleh trasnfer kena jual kat kaunter.
 

jkmguio

CG Top Poster Club
Joined
Jun 16, 2008
Messages
28,725
Reaction score
1
Points
115
Dividen bank rakyat ni tinggi kalau tak silap 15%. Lebih tinggi dari ASB.
 

sueweal

Active+ Member
Joined
May 24, 2011
Messages
4,554
Reaction score
18
Points
25
20% pun pernah.... adala sikit hehe.. tu pun sbb ayah sruh beli dl haha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register