BTC USD 19,308.0 Gold USD 1,660.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

minyak

  1. fmnauto

    Wanted Supplier minyak pelincir kereta

    aku nak cari minyak pelincir kereta yg murah2 sbg free gift kat ctemer.kalau dpt yg senang ctemer aku bole tau harga market spt macth5 lg bagus. pm aku k. tQ
  2. J

    Wanted Pembekal minyak pelincir terpakai

    kami memerlukan minyak pelincir terpakai(kod buangan sw305) lebih 300tan sebulan...sesiapa yg ada bekalan sila hubungi kami utk deal harga..hubungi 017-4816282-azrul
  3. A

    To Sell Minyak diesel utk dijual!!

    Salam sejahtera semua, Kepada owner projek, transporter, bas dan lain2. Kami ada menjual minyak diesel (spec petronas) utk Industri punya. Jika berminat sila hantar LOI ke e-mail di bawah: E-mail : [email protected] Phone : 0127390083 - Min p/s : harga utk hantar ke Jb minggu depan (1...
  4. SharmCos

    Wanted Palm Oil CP8 or CP10

    Salam.. Sini ada supplier minyak sawit tak? Tengah cari CP8 in bulk, 60MT sehari hantar ke Ipoh. CP10 pun boleh la kalo harga cantik tapi prefer CP8 la..murah skit kot.. :D Tolong PM rega best atau emel ke [email protected] dgn detail sekali, contract length etc. Kita bisnes dalam M'sia je...
  5. jasonbournekillspy

    Wanted Mencari Pengilang Minyak Masak

    Mencari Minyak Masak yg di bungkus 1kg secara borong untuk dieksport. Sila PM quotation untuk respons yg pantas. Time Kasih.
  6. S

    To Sell Sutra Aromaterapi & Sutra Massage Oil

    SALAM, Buat warga, KL, Selangor dan yang tinggal berdekatan, sesiapa yang berminat mendapatkn produk SUTRA AROMATERAPI, boleh datang melawat booth kami di MATRADE EXHIBITION AND CONVENTION CENTRE (MECC) pada 6-10 MEI 2009 ini kerana kami menawarkan diskaun harga menarik untuk anda. Kami juga...
  7. S

    Wanted Urgent - minyak mazut

    Salam Saya amat memerlukan bekalan MAZUT iaitu sejenis minyak bagi kegunaan industri.Butir butir seperti berikut: Kuantiti : 100,000 MT per month Contract : 12 bulan Payment : FOB (and one month BG) Sesiapa yang ada info pasal MAZUT boleh contact saya secepat mungkin di 012-6236046 Kami...
  8. C

    Wanted Palm Oil for Tomato Purée Manufacturing

    The oil must be edible oil. The oil must meet the minimum criteria as below: 1. Physical and chemical criteria: • Colour index below or equal 3 • Oleic Acidity index below 0.1% • Peroxide Index below 160 µg of oxygen • Content in benzopyrens in accordance with the regulation...
  9. king_diamond

    Wanted Minyak Masak Terpakai

    Untuk memeriahkan lagi thread Pencarian Produk/Servis hari ni, maka dengan sukacitanya saya mengumumkan untuk mencari pembekal-pembekal Minyak Masak terpakai minimum 100kg ke atas. Harga yang pembeli saya tawarkan ialah dibawah 50sen sekilo untuk minyak terpakai jenis minyak hitam (minyak yang...
  10. M

    To Sell Supply minyak diesel

    kepada sesiapa yg ingin mencari pembekal diesel untuk industri boleh hubungi saya. kami sedia supply mengikut permintaan anda harga boleh dirunding. syafiee 0142822296 hanif 0193705227 harga termurah untuk anda
  11. azrine

    Wanted Crude Coconut Oil (Minyak kelapa mentah)

    Salam warga CG.. Saya sekarang tengah mencari Crude Coconut Oil ( CCO )..coz ader demand dari Europe.. Detail are as follows:- Commodity : Crude Coconut Oil Quantity : minimum 10,000 per metric ton Target Price : range between USD500 - USD600 PMT CIF Rotterdam or Hamburg..in bulk and not in...
  12. S

    Wanted Mencari diesel spec industri

    Saya ingin mencari dealer diesel yang dapat menawarkan harga termurah pada masa ini.Butir butir yang di kehendaki adalah seperti berikut :- Jenis diesel : Industri grade (spec yang sama macam diesel kat petrol kiosk tu cuma disel ni khas untuk industri) Kuantiti : Antara 200 ribu liter...
  13. gReEnRoSe

    To Sell Minyak Lintah Tapa

    hai..nak buat promotion skit..minyak lintah tapa..beli 1 botol dan dapatkan 1 botol lagi secara PERCUMA!!!..( promosi sehingga 15hb nov 2008, selepas itu harga bagi setiap botol adalah rm30 dan belian botol yg kedua berharga rm20)..kualiti terjamin..harga utk 1 botol rm35 + charge delivery rm6...
  14. L

    To Sell MEMBEKAL minyak kelapa dara

    hai semua, saya membekal minyak kelapa dara kepada pembeli2 di luar sana. harga sebotol RM18 (100ml)tidak termasuk kos penghantaran. Minyak kelapa dara asli. berminat hubungi saya 012-6547698
  15. kacaubilau

    To Sell PRODUCT SENSAOIL DAN AYU ZIP-kehebatan lelaki dan wanita

    A'KUM DAN SALAM SEJAHTERA.. SESIAPA YANG BERMINAT, BLEH TERUS HUBUNGI SAYA.. TERIMA KASIH....:) :) http://i235.photobucket.com/albums/ee89/kacaubilau/Sensail-AyuZip.jpg - untuk view lebih baik...
  16. M

    Wanted Pembekal Minyak Masak, Jagung dan Sayur

    Salam, Saya mencari supllier Minyak Masak, Sayur dan Jagung...sila call saya 019-7577252:D
  17. H

    Wanted Pembekal Minyak Kelapa Sawit

    Saya Mencari Pembekal Minyak Sawit Gred A,penggunaan Adalah Dalam 5 Tanker Seminggu,payment C.o.d.tranport Saya Sediakan Saya. :d Berminat Call Saya Di 0163581794,ibrahim
  18. zairil_tnb

    Wanted Pengedar diesel Petronas D(2)

    Saya memerlukan minyak diesel petronas D(2). Harga yang saya sanggup berikan: rm1.90 (perliter)(fix) Jumlah amaun yang nak: 5 lori 32000liter perday Lokasi: Bukit kayu hitam
Top
Log in Register