Wanted Pengedar diesel Petronas D(2)

CG Sponsors




zairil_tnb

Banned
Joined
Oct 1, 2007
Messages
32
Reaction score
0
Points
6
Saya memerlukan minyak diesel petronas D(2).
Harga yang saya sanggup berikan: rm1.90 (perliter)(fix)
Jumlah amaun yang nak: 5 lori 32000liter perday
Lokasi: Bukit kayu hitam
 
Sponsored Post

ziedane

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2007
Messages
876
Reaction score
0
Points
10
Saya memerlukan minyak diesel petronas D(2).
Harga yang saya sanggup berikan: rm1.90 (perliter)(fix)
Jumlah amaun yang nak: 5 lori 32000liter perday
Lokasi: Bukit kayu hitam
hang ni salah thread kot.

ni salah disisi undang undang.nak mesti nak seludup masuk thailand.aku report kan
 

jutawan_senyap

Fun Poster
Joined
Apr 12, 2007
Messages
131
Reaction score
0
Points
10
Saya memerlukan minyak diesel petronas D(2).
Harga yang saya sanggup berikan: rm1.90 (perliter)(fix)
Jumlah amaun yang nak: 5 lori 32000liter perday
Lokasi: Bukit kayu hitam
nanti aku try survey......member aku ada.
 

znlftr

Active+ Member
Joined
Dec 13, 2006
Messages
3,278
Reaction score
2
Points
25
wei, org kat tawau tak cukup diesel wei! :))
 

mariko

Fun Poster
Joined
Aug 19, 2006
Messages
150
Reaction score
0
Points
10
Saya memerlukan minyak diesel petronas D(2).
Harga yang saya sanggup berikan: rm1.90 (perliter)(fix)
Jumlah amaun yang nak: 5 lori 32000liter perday
Lokasi: Bukit kayu hitam
dah sesat ni tak jumpa pintu rumah :)) ni nak soh org supply ke atau mencari supplier...penah supply kat sape ek dulu minyak diesel ni :-? tapi tak sampai selori laa..dlm 3drum camtu laa
 

saidins

Junior Member
Joined
Jan 1, 2008
Messages
50
Reaction score
4
Points
21
Carilah Azhar anak tok imam kodiang. Bini dia ahli parlimen, rasanya lebih drp tu pun dia blea supply kot.
 

zairil_tnb

Banned
Joined
Oct 1, 2007
Messages
32
Reaction score
0
Points
6
hang ni salah thread kot.

ni salah disisi undang undang.nak mesti nak seludup masuk thailand.aku report kan
yang nie bukan yg salah punya la....ada lesen....org yg nak supplier minyak tue pun kena ada lesen dari petronas...bukan seludup cm gitu je...nak seludup pe nya...siap 5 lori 32000 liter lagi...itu lori petronas yg paling besar sekali
 

adam hakim

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2007
Messages
220
Reaction score
0
Points
10
Saya memerlukan minyak diesel petronas D(2).
Harga yang saya sanggup berikan: rm1.90 (perliter)(fix)
Jumlah amaun yang nak: 5 lori 32000liter perday
Lokasi: Bukit kayu hitam
aku ingat jual kad tadi 1.90 nak jer aku sapu semua:D
 

mariko

Fun Poster
Joined
Aug 19, 2006
Messages
150
Reaction score
0
Points
10
en.zairil nak supply kat sape ek..ada few company yg leh supply diesel type D (2) ni...tapi tatau lee rege dia berapa...cuba en.zairil guna search engine..macam alibaba.com banyak list supplier semua...tapi rege tu tatau la berapa
 

mariko

Fun Poster
Joined
Aug 19, 2006
Messages
150
Reaction score
0
Points
10
oo nama dia D2 petronas diesel...tak silap saya lee
 
Sponsored Post
Top
Log in Register