BTC USD 32,124.7 Gold USD 1,803.46
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Urgent - minyak mazut

sutranilam

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2007
Messages
4,575
Reaction score
318
Points
41
Salam

Saya amat memerlukan bekalan MAZUT iaitu sejenis minyak bagi kegunaan industri.Butir butir seperti berikut:

Kuantiti : 100,000 MT per month

Contract : 12 bulan

Payment : FOB (and one month BG)

Sesiapa yang ada info pasal MAZUT boleh contact saya secepat mungkin di 012-6236046

Kami perlu settlekan deal ni sebelum hujung bulan ni kerana pada 7.5.2009 ni buyer akan datang dari luar negara untuk finalize kan semua termasuk payment arrangment.
 
Sponsored Post

aurafx

Active+ Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,672
Reaction score
55
Points
30
MAZUT ni apa? kat google ada tak?
 

aurafx

Active+ Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,672
Reaction score
55
Points
30
tuan tanah kene aktif kat thread baru orang minat...takut scam je
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
Salam

Saya amat memerlukan bekalan MAZUT iaitu sejenis minyak bagi kegunaan industri.Butir butir seperti berikut:

Kuantiti : 100,000 MT per month

Contract : 12 bulan

Payment : FOB (and one month BG)

Sesiapa yang ada info pasal MAZUT boleh contact saya secepat mungkin di 012-6236046

Kami perlu settlekan deal ni sebelum hujung bulan ni kerana pada 7.5.2009 ni buyer akan datang dari luar negara untuk finalize kan semua termasuk payment arrangment.

salam bro..

what kind of mazut that you looking for??

M100 or 99/75??

please clarify..

or..refer kat sini bro..http://www.carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=4016485&postcount=526

wassalam..


ps..sori coz late reply..having some problems with streamyx since last Saturday..


:)cgrock
 

aurafx

Active+ Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,672
Reaction score
55
Points
30
wah hebat bro boleh supply....bro ada connection dengan direct supplier ke?
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
wah hebat bro boleh supply....bro ada connection dengan direct supplier ke?

bro..

direct ngan seller mandate..

mazut..jarang bule pi ngan direct seller..

kalu..ada yg cakap dia direct ngan direct seller..memang kencing ler..

ok..selamat..

 

aurafx

Active+ Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,672
Reaction score
55
Points
30
tadi saya pun kebetulan jumpa dengan CEO salah satu syarikat consultant tentang minyak ni....dia pun tahu pasal MAZUT... kalau TT atau sape2 yang minat dapatkan bekalan atau apa jua consultant tentang minyak....boleh hubungi saya nanti saya boleh bertanyakan pada dia...azrine u ada lesen untuk jual beli minyak ni?
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
131
Points
73
Bro Sutranilam, Azrine dan 2-3 org lagi adalah forumers yang aktif dalam komoditi ni...

Hebat la kepada mereka yang pernah close deal...
Aku dah cuti dari buat benda ni, bukan putus asa, tapi tgh mehasabah diri, apa yang silap.

Thread bro Azrine yang paling lengkap, ada update walaupun pelawatnya org yang sama.

Teruskan bro...

Aku pun ada request untuk PD2, 5kmt sebulan.
Tgh fikir nak uruskan atau nak tolak.
Yang nak OPL punada gak...
Yang nak Fuel Oil dalam tong drum pun ada.

Bro Sutranilam.. dan yang lain.. Good luck.

p/s : Sorry bro Sutranilam, kacau thraed.
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
Bro Sutranilam, Azrine dan 2-3 org lagi adalah forumers yang aktif dalam komoditi ni...

Hebat la kepada mereka yang pernah close deal...
Aku dah cuti dari buat benda ni, bukan putus asa, tapi tgh mehasabah diri, apa yang silap.

Thread bro Azrine yang paling lengkap, ada update walaupun pelawatnya org yang sama.

Teruskan bro...

Aku pun ada request untuk PD2, 5kmt sebulan.
Tgh fikir nak uruskan atau nak tolak.
Yang nak OPL punada gak...
Yang nak Fuel Oil dalam tong drum pun ada.

Bro Sutranilam.. dan yang lain.. Good luck.

p/s : Sorry bro Sutranilam, kacau thraed.

rilek bro 1305

kita usha pelan2 bro..rezeki ditentukan oleh Allah SWT..kita nie hanya bule merancang saja..

yg penting..kerjasama..(dah macam wonderpet la plak..:)):)))

btw..congrats to sutranilam..dengau nyer..deal dia berjaya..alhamdulillah..

 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register