BTC USD 19,303.5 Gold USD 1,660.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

minyak

  1. E

    Wanted " Minyak lukisan suria"

    bagi pengamal atau penggemar barangan mistik dan ghaib..... saya mencari sejenis minyak yg dinamakan " MINYAK LUKISAN SURIA" bagi sesiapa yg ada simpanan minyak ini dan boleh dijual kepada saya, harap dapat membantu, saya memerlukan minyak ini untuk tujuan perubatan.
  2. nizam aziz

    Wanted Minyak terpakai - minyak hidraulik/transformer (masih agak bersih)

    Salam warga CG.... Saya berminat utk membeli MINYAK HIDROULIK / MINYAK TRANSFORMER ( TERPAKAI )...yg masih bersih Kelihatan BERSIH...Kekuningan...Tidak Kotor Kuantiti MINIMUM 20-30 drum... , Pengangkutan, saya urus sendiri.... Bayaran COD... Sila.,sms,whatsapp, call.. HARAP TUAN YG ADA...
  3. nizam aziz

    Wanted Apa saja jenis minyak terpakai

    Slm warga cg... Saya berminat utk membeli (SEMUA JENIS ) minyak terpakai Harap tuan yg ada, boleh nyatakn jenis minyak... Minyak yg agak cair pun boleh , dan kaler apa pun ok.. Minimum kuantiti : 10 tan @ 10 ribu liter Dgn harga rundingan bersama.. Sila hubungi saya jika berminat... 016...
  4. P

    Wanted Pembekal minyak urut panas dan sejuk

    Salam. Saya mencari minyak urut panas dan sejuk dalam kuantiti borong lebih kurang 1kg. Sila pm saya.
  5. nizam aziz

    Wanted Sludge oil kapal laut yg siap proses

    Slm warga cg.... Saya mencari sludge kapal laut yg siap proses..iaitu berkualiti setelah melalui PROSES TERTENTU sehingga kandungan air nya mencapai tahap 1 - 3 %... Kualiti : hendaklah KEKAL dr masa ke semasa.( kami sentiasa memantau kualiti sludge setiap batch tanker ) Harga yg kami...
  6. nizam aziz

    Wanted Minyak Kerosin (minyak tanah)

    Slm semua.... saya mencari minyak kerosene dlm kuantiti banyak 100 tan keatas per month.... ( kalu boleh ) Nak bulan2.... Payment C.O.D Minyak Jet A 1 ....pun nk cari jgk. Nk cari harga yg :berpatutan/ terbabas / terjun gaung/ serta meruntun kalbu... nizam : 016...
  7. nizam aziz

    Wanted sludge oil Kapal laut...

    Slm... saya nk cari minyak sludge kapal laut... Dlm skalar besar...tiap2 bulan Kurang2...200-300 tan sebulan... Harga yg ditawarkan...( tinggi.... call 0169931477 nizam ) Pihak kami yg urus trasport. Sludge Crude oil...yg dicari.
  8. nizam aziz

    Wanted Minyak kapal... kuantiti bayak...

    Nk cari minyak kapal....less 5% air kuantiti besar...minimum 200 tan / month nk sain kontrak amik bulan2... harga canteeek...n nego lg... 016 993 1477 ..nizam aziz [email protected]
  9. nizam aziz

    Wanted Minyak Hitam Terpakai, minyak hidraulik, trasformer terpakai

    Nk beli Minyk kotor/hidrolik/ trasformer terpakai dgn harga patut.... kalu boleh, dgn kuantiti yg agak bnyk... kalu minyak agak bersih atau mmg bersih , boleh bincang harga lg... kalu melibatkn DOE license, sy juga akn membayar pd tuan , dn pihak tuan tkperlu membyr pd servis sy.. tq -...
  10. tsf

    To Sell Cp8 1kg packing dan d2 industri

    Minyak Masak RBD Palm Olein CP8 1kg. 1. Subsidi RBD Palm Olein CP8 2. Poram Spec 3. Origin Malaysia 4. 1 year contract (Roll and Extentsion) 5. 1 kg Packet in cartoon ( per cartoons 17 packet ) 6. For LOCAL MARKET ONLY !!! 7. Price RM 2.38 per kg 8. COD with Deposit direct Payment to Refinery...
  11. K

    Wanted Baucar minyak petrol

    Salam. saya nak tanya kat stesen2 minyak ada jual baucar minyak tak? as a gift.
  12. S

    To Sell SPO (sludge) for sale

    Hi CG Members! We have 8 FELDA mills SPO for sale all around Kelantan,Kuantan and Terengganu. Pamming our-self and direct contact. Price : RM1700 (including transport in tanker) Please email me at [email protected] if you have buyer. We shall fix appointment for pond visit and sample...
  13. S

    To Sell Minyak masak CPO,CP8 available at 3%

    CPO,CP8 available at 2% from MPOB price Please PM me with your buyer's demand at [email protected] for further info. **Sorry guys,seller no more giving 3% due to very low MPOB. Sorry for the inconvenience. From, Mugil.
  14. S

    To Sell Minyak Argan BIOASLI

    Assalamualaikum...w.b.t :D Perhatian kepada warga Carigold yang ingin menjaga KESIHATAN sekeluarga dan sekaligus menambahkan PENDAPATAN! PERNIAGAAN TERHANGAT MASA KINI iaitu BIOASLI - MINYAK KELAPA DARA Ia terbukti membantu menyembuhkan pelbagai jenis penyakit seperti Kencing Manis Darah...
  15. geniusasset

    To Sell CPO/CP8/CP10/Mazut100-75/Russian D2/ EURO 2M PETRONAS

    update : AUGUST 2015 Genius MVT Corporate Website !!! >>> geniusmvt.wix.com/geniusmvt <<< !!! Dear Sir / Madam, We are Ready, Willing and Able to supply the following product :- UNTUK DI JUAL / FOR SALE !!! >>> AVAILABLE <<< CPO FOR EXPORT Commodity: CRUDE PALM OIL (CPO)...
  16. k-rollmobile

    To Sell Closed

    salam warga CG.. Belian Borong D Alu2kan.. UPDATE.. ADA MEMBER CG CALL/SMS TNYE KENAPE JUAL MURAH X SAMA MCM HARGA STOKIS MAXOIL TEMPAT LAIN.. JAWAPAN : SY DAH TUTUP BENGKEL KERETA, SBAB MEMBER TARIK DIRI JD RAKAN KONGSI.. sy ada stok minyak pelincir jenama maxoil untuk d letgo murah2,, jnji...
  17. S

    To Sell Diesel D2

    Sesiapa memerlukan Diesel D2 dengan kuantiti banyak untuk dihantar kemana sahaja, sila hubungi saya. [email protected] Azman
  18. T

    To Sell Minyak Hitam Terpakai

    Pihak kami mempunyai simpanan minyak hitam terpakai utk dijual. Hubungi saya timoer 013-3958508
  19. T

    To Sell Minyak Olein sawit

    Pihak kami menjual minyak sawit masak Olein dalam bentuk paket berat 1 kg. Harga satu paket rm 2.50 ( negotiable ) Pihak kami boleh deliver dalam kuantiti yg banyak. Hubungi kami. timoer 013-3958508 atau [email protected]
  20. J

    To Sell Minyak masak terpakai area JB

    saya ada meniaga goreng2 di kiosk....setiap minggu akan tukar minyak dlm 10kg....skg mencari pembeli utk minyak masak yg dah terpakai. kebanyakannya pembeli area kl dan utara . ada sesiapa yg area jb sila contact saya. jazmi 0197340656 [email protected]
Top
Log in Register