Wanted Minyak za'faran kuning

CG Sponsors




ewa86

Fun Poster
Joined
Oct 29, 2013
Messages
338
Reaction score
0
Points
10
salam semua

kebanyakan minyak zafaran yg dijual warna merah....

ni sy mencari minyak zafaran yg asli berwarna kuning keputihan...

nak sikit je.... tak banyak pun, dapat sebotol kecil cukuplah.....
 
Sponsored Post

ewa86

Fun Poster
Joined
Oct 29, 2013
Messages
338
Reaction score
0
Points
10
kalau sesape ada jual atau tau mana saya nak cari dan beli, inform saya segera ye
 

ewa86

Fun Poster
Joined
Oct 29, 2013
Messages
338
Reaction score
0
Points
10
minyak zafaran kuning ni sy tau mahal.... sebab tu sy cuma nak sedikit sahaja.... botol kecil sahaja, 10ml pun takpe
 

tab

Active Member
Joined
Jan 5, 2012
Messages
2,042
Reaction score
49
Points
30
daun zafaran ni ada jual kat kedai arab kat jln chowkit..peket kecik aje..klu pandai buat try lah p sana beli
 

ewa86

Fun Poster
Joined
Oct 29, 2013
Messages
338
Reaction score
0
Points
10
alhamdulillah.... saya dah dapat minyak ini.
 

niks

Freshie
Joined
Aug 18, 2013
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
boleh share tak TT apa kegunaan minyak ni..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register