minyak

  1. U

    Wanted Bekalan Minyak Masak Diperlukan Segera!

    Assalam, Kepada pihak yg boleh membekalkan MINYAK MASAK sila hantarkan SEBUT HARGA & SYARAT kepada saya dengan segera, seperti spec berikut: Harga adalah CIF ke JEDDAH PORT ok.
  2. sirapbiru

    Wanted Palm Sludge Oil (PSO)

    Slm Kepada pembekal Palm Sludge Oil (PSO) Kami memerlukan supplier utk 500MT to 2000MT setiap bulan bagi PSO FOB Port Klang. Sila pm quotation. T.kasih
  3. usinlempoyang

    Wanted Kayu Gaharu / Minyak

    salam, Saya memang mencari minyak gaharu ni. Dan kalau boleh, saya ada beberapa soalan untuk pihak pihak yang berkenaan jawab. Kalau kena dengan apa yang kita bincangkan, insyaallah benda ni akan jadi nanti. Dan kalau boleh saya mencari penjual yang serius sahaja dan juga bukan ORANG TENGAH...
  4. M

    To Sell Pembekal Minyak Diesel

    salam. Ada sesiapa yang ingin mencari pembekal diesel.Diesel Industri. ( perhatian diesel kat petrol pump ni lain harga kerana diesel bersubsidi) oleh itu kami akan cuba bagi harga yg terendah.cth harga sekarang RM1.92 sen.
  5. mr.dobi

    Wanted Minyak diesel/petrol pada harga yang berpatutan.

    Salam semua CGRIAN.... Saya mempunyai ramai buyer dalam dan luar negara yang memerlukan minyak diesel/petrol pada harga yang berpatutan. Kebanyakkan buyer saya ini supply ke kilang, syarikat pengakutan dan sebagainya. Jadi, saya memerlukan sesiapa yang boleh menjual diesel tersebut kepada...
  6. R

    Wanted Pembekal CPO, CP10, Gula dan Diesel diperlukan

    Salam warga CG.. Kepada sesiapa yang ada contact atau direct pembekal tersebut boleh emailkan pada saya secepat mungkin [email protected] atau sms ke 0123103206. Diperlukan : 1. CPO :Local harga FOB dab CIF Indonesia harga FOB dan CIF (10k m/t per month) Hantar ke...
  7. T

    Wanted Cpo & cp10 seller wanted

    Hi there We are urgently looking for cpo and cp10 seller. Email us at [email protected] and we will forward all the needed details Please treat this as urgent basis
  8. T

    Wanted RBD Palm Olein - CP10 - Urgent

    The below is the new request from our buyer , do let us know if there is any seller in Malaysia. ICPO will be placed by today itself as its very urgent. Email us at [email protected] Commodity : RBD Palm Olein Origin : Indonesia Specifications : CP 10 Price : USD 820 - lock the...
  9. T

    Wanted Crude Palm Oil (CPO) Seller Wanted

    Hi there, Any seller dealing with CPO from Indonesia who can do CNF to port klang or pasir gudang ? Kindly contact me at the below email address. [email protected] Selva
  10. K

    To Sell Minyak hitam terpakai untuk dijual

    Sesiapa yang nak beli minyak hitam terpakai oleh hubungi saya [email protected]:D
  11. eddie80

    Wanted Minyak Hitam Terpakai SW305 & SW306

    Salam.. Sorry klu tajuk ni dah ada.. Tapi apa yg saya nak katakan, saya ni direct dengan buyer... Buyer ni mencari minyak hitam terpakai dalam kuantiti yg besar utk projek diorang... keterangan seperti di bawah : Jenis Minyak : SW305, SW306 Kuantiti Diperlukan : 400tan - 800tan sebulan...
  12. R

    Wanted Pengilang/supplier minyak masak

    Salam, Hi warga CG Saya mencari pengilang/supplier minyak masak kelapa sawit yang ready utk dieskport Nk tau gred ape yang ade & berape price termasuk packaging dlm jerry can/plastik or maybe sekali termasuk penghantaran ke lokasi pembeli. Reply ehh kalau ade lead. Thanks.
  13. D

    Wanted Minyak masak Olein CP8

    Buyer aku memerlukan CP8 1juta kilo setahun dalam bentuk bungkusan plastic 1kg satu bag. Jika anda boleh bekal, sila hubungi James 019-350 2989 Note : SMS TAK LAYAN
  14. S

    To Sell Rajaherba dan minyak herba tradisional

    rajaherba terus mendapat sambutan dan permintaan yang tinggi. hari ke hari mendapat sambutan kerana kita berniaga sambil menolong orang yang bermasaalah penyakit seperti darah tinggi kencing manis dan bnyk lagi.. INSYAALLAH RAJAHERBA BOLEH MENBANTU ANDA!!! *produk ini bkn barangan MLM Sila...
  15. haikal09

    Wanted Minyak Hitam Terpakai

    Salam semua, Dipendekkan cerita aku memerlukan 800 tan barangan diatas TERMASUK penghantaran KUANTAN setiap bulan. Minyak hitam kenderaan sahaja dicari dan tidak bercampor dgn. air. Sesapa yang ada bolehlah kita cerita kat sini. Best price win. Wassalam
  16. fmnauto

    Wanted Supplier minyak pelincir kereta

    aku nak cari minyak pelincir kereta yg murah2 sbg free gift kat ctemer.kalau dpt yg senang ctemer aku bole tau harga market spt macth5 lg bagus. pm aku k. tQ
  17. J

    Wanted Pembekal minyak pelincir terpakai

    kami memerlukan minyak pelincir terpakai(kod buangan sw305) lebih 300tan sebulan...sesiapa yg ada bekalan sila hubungi kami utk deal harga..hubungi 017-4816282-azrul
  18. A

    To Sell Minyak diesel utk dijual!!

    Salam sejahtera semua, Kepada owner projek, transporter, bas dan lain2. Kami ada menjual minyak diesel (spec petronas) utk Industri punya. Jika berminat sila hantar LOI ke e-mail di bawah: E-mail : [email protected] Phone : 0127390083 - Min p/s : harga utk hantar ke Jb minggu depan (1...
  19. SharmCos

    Wanted Palm Oil CP8 or CP10

    Salam.. Sini ada supplier minyak sawit tak? Tengah cari CP8 in bulk, 60MT sehari hantar ke Ipoh. CP10 pun boleh la kalo harga cantik tapi prefer CP8 la..murah skit kot.. :D Tolong PM rega best atau emel ke [email protected] dgn detail sekali, contract length etc. Kita bisnes dalam M'sia je...
  20. jasonbournekillspy

    Wanted Mencari Pengilang Minyak Masak

    Mencari Minyak Masak yg di bungkus 1kg secara borong untuk dieksport. Sila PM quotation untuk respons yg pantas. Time Kasih.
Top
Log in Register