BTC USD 69,692.2 Gold USD 2,355.66
Time now: Jun 1, 12:00 AM

usinlempoyang

Fun Poster
Messages
205
Joined
Feb 8, 2011
Messages
205
Reaction score
1
Points
15
salam,

Saya memang mencari minyak gaharu ni. Dan kalau boleh, saya ada beberapa soalan untuk pihak pihak yang berkenaan jawab. Kalau kena dengan apa yang kita bincangkan, insyaallah benda ni akan jadi nanti.
Dan kalau boleh saya mencari penjual yang serius sahaja dan juga bukan ORANG TENGAH.

1) saya nak sampel minyak dan kayu sekali

2) Kuantiti untuk saya beli tu macam mana?

3) adakah pihak Tuan sendiri yang memproses gaharu untuk menjadi minyak ni?

4) Berapa harga sekilo gaharu dan minyak?


Saya harap agar dapat kerjasama dari pihak Tuan. Sebab saya memang serius dalam urusan pembelian ini. Sekiranya ada apa-apa maklumat, sila PM kepada saya dan saya akan menelefon pihak Tuan. Terima kasih
 
Sponsored Post

kawan saya ada process minyak gaharu.saya dah pergi tengok tempat process tu!! sebulan boleh la dlm 1.5 ltr dan minyak yang dia process yang terbaik! jika minat bagi no P/H awak. nanti saya suruh dia hubung!

email saya [email protected]

gaharu tu dia punya sendiri ke amik dgn orang lain?

lokasi kat mana tuan?

saya betul2 nak deal ni. tapi kalo boleh direct dengan seller sebab senang nak bincang.:)

anyway, check pm tuan.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register