Wanted Minyak Masak Terpakai

CG Sponsors




king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
Untuk memeriahkan lagi thread Pencarian Produk/Servis hari ni, maka dengan sukacitanya saya mengumumkan untuk mencari pembekal-pembekal Minyak Masak terpakai minimum 100kg ke atas.

Harga yang pembeli saya tawarkan ialah dibawah 50sen sekilo untuk minyak terpakai jenis minyak hitam (minyak yang digunakan bukan untuk memasak) dan harga dibawah 70sen sekilo untuk minyak masak terpakai (jenis minyak bijan, minyak masak biasa dsb)

Sila berikan lokasi anda, jumlah yang anda boleh bekalkan dan harga tawaran anda per kilo ke alamat emel [email protected] atau boleh hubungi 0175650262 syam untuk maklumat lanjut.

Bekalan akan diambil secara kekal dan berterusan, dan yang paling penting.....komisen saya jangan lupa arrrrr :))
 
Sponsored Post

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,124
Reaction score
90
Points
80
..minyak kapal boleh x..
 

soduku

Fun Poster
Joined
Dec 4, 2008
Messages
483
Reaction score
7
Points
15
banyak betul biz bro King ni..bagus2..
 

azr

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2008
Messages
308
Reaction score
0
Points
10
Untuk memeriahkan lagi thread Pencarian Produk/Servis hari ni, maka dengan sukacitanya saya mengumumkan untuk mencari pembekal-pembekal Minyak Masak terpakai minimum 100kg ke atas.

Harga yang pembeli saya tawarkan ialah dibawah 50sen sekilo untuk minyak terpakai jenis minyak hitam (minyak yang digunakan bukan untuk memasak) dan harga dibawah 70sen sekilo untuk minyak masak terpakai (jenis minyak bijan, minyak masak biasa dsb)

Sila berikan lokasi anda, jumlah yang anda boleh bekalkan dan harga tawaran anda per kilo ke alamat emel [email protected] atau boleh hubungi 0175650262 syam untuk maklumat lanjut.

Bekalan akan diambil secara kekal dan berterusan, dan yang paling penting.....komisen saya jangan lupa arrrrr :))
bro bleh bg details skit x pasal nih? sory la aku x bape phm sngt la..
 

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
minyak masak yang orang dah habis pakai atau goreng tu kadang2 diorang buang je kan? minyak camni ler......
 

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
wah wah wah king diamond dh jadi saudagar minyak ala syeikh2 arab tur...baguih baguih:D:D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register