To Sell Supply minyak diesel

CG Sponsors




m.hanif

Freshie
Joined
Dec 19, 2008
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
kepada sesiapa yg ingin mencari pembekal diesel untuk industri boleh hubungi saya. kami sedia supply mengikut permintaan anda harga boleh dirunding.

syafiee 0142822296
hanif 0193705227

harga termurah untuk anda
 
Sponsored Post

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
738
Points
166
kepada sesiapa yg ingin mencari pembekal diesel untuk industri boleh hubungi saya. kami sedia supply mengikut permintaan anda harga boleh dirunding.

syafiee 0142822296
hanif 0193705227

harga termurah untuk anda

upzzzz.... :)cgrock


bro, details sikit lagi bro :)
 

soduku

Fun Poster
Joined
Dec 4, 2008
Messages
483
Reaction score
7
Points
15
kepada sesiapa yg ingin mencari pembekal diesel untuk industri boleh hubungi saya. kami sedia supply mengikut permintaan anda harga boleh dirunding.

syafiee 0142822296
hanif 0193705227

harga termurah untuk anda
ni recycle diesel ker?
kalo recycle xlepas regulation ISO 140001, kalo kilang buat makanan IKS leh beli,kalo kilang xbleh..bro tolong bagi detail skit yea..kalo murah dan diesel yg ok saya leh rekemen pada company saya.
 

m.hanif

Freshie
Joined
Dec 19, 2008
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
ini diesel bukan recycle..diesel D2..lesen yang berkaitan pasal diesel ni semua ade.jan risau beb..tapi buyer amik dari saya kurang2 30k metrik tan.tak main kecil2..harga RM1.95/L (nego)amacam???
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
ini diesel bukan recycle..diesel D2..lesen yang berkaitan pasal diesel ni semua ade.jan risau beb..tapi buyer amik dari saya kurang2 30k metrik tan.tak main kecil2..harga RM1.95/L (nego)amacam???
PD2 utk eksport ada tak?
 

m.hanif

Freshie
Joined
Dec 19, 2008
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
tawaran untuk supply diesel mengikut harga berikut:-

diesel russian diesel D2
kuantiti mengikut kehendak pembeli
harga boleh dirunding
penghantaran domistic dan internasional

pastinya harga ternurah buat anda
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,532
Reaction score
560
Points
166
tawaran untuk supply diesel mengikut harga berikut:-

diesel russian diesel D2
kuantiti mengikut kehendak pembeli
harga boleh dirunding
penghantaran domistic dan internasional

pastinya harga ternurah buat anda
bro..

kalu nakkan 50K contractual for 12 months rolls and extesion RD2 CIF Rotterdam..baper ko offer??

payment structure cam ner plak???

if the price ok..aku shift deal aku nie kat ko..

:)cgrock
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,532
Reaction score
560
Points
166
petronas d2

satu lagi;
kalau sapa2 boleh bagi Russian D2 (RD2), OPL/STS pun bleh PM aku.

tq
bro..

bule quotekan harga aku kat atas tu tak??

50K MT RD2 CIF Rotterdam contractual 12 months roll and extension..

payment structure cam ner..


:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register