BTC USD 44,250.8 Gold USD 1,865.83
Time now: Jun 1, 12:00 AM

SharmCos

Fun Poster
Joined
Mar 7, 2006
Messages
972
Reaction score
75
Points
20
Salam..

Sini ada supplier minyak sawit tak?
Tengah cari CP8 in bulk, 60MT sehari hantar ke Ipoh. CP10 pun boleh la kalo harga cantik tapi prefer CP8 la..murah skit kot.. :D

Tolong PM rega best atau emel ke [email protected] dgn detail sekali, contract length etc. Kita bisnes dalam M'sia je so mintak price in RMlah senang..

Alternatif:

Lagi baik kalau ada yang dah siap packing 18kg (dalam jerry can kuning 20L). Yg ni tolong quote harga delivered sampai Bukit Kayu Hitam. Kuantiti 7200 tong (jerry can) sehari.

Harap ada la.. :)cgrock :)cgrock

Terima Kasih.
 
Sponsored Post

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Ok nanti aku cuba tanya pada kwan2... :D
 

SharmCos

Fun Poster
Joined
Mar 7, 2006
Messages
972
Reaction score
75
Points
20
berapa target price per metrik tan?

Adehh target price yg susah skit nk cakap ni..hehe..
Cuba bro bagi price yg paling best boleh bagi.. kalo cun kita deal, kalau xleh, saya tak mintak kurang dah sbb itu yg terbest boleh bro bagi kan..?
 

mohamad09

Banned
Joined
Aug 20, 2009
Messages
353
Reaction score
1
Points
15
Adehh target price yg susah skit nk cakap ni..hehe..
Cuba bro bagi price yg paling best boleh bagi.. kalo cun kita deal, kalau xleh, saya tak mintak kurang dah sbb itu yg terbest boleh bro bagi kan..?

market price this week = RM2784.50 (local delivered)
nak murah ambik minyak kampit.tapi kalau KENA...makan tak abis
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register