minyak masak cp10

  1. F

    To Sell Membekal Minyak masak CP 8 & CPO-direct access to top

    Salam, saya ingin memaklumkan bahawa pihak kami ada menjual CPO CP8 CP10. Kuantiti minima 2k MT sebulan(starting dan kuantiti akan naik peringkat demi peringkat) Sila email LOI anda ke [email protected] Harga terbaik kami berikan. Payment term : COD Han 013-3747762
  2. T

    Wanted Beli CP 10 olein Sawit

    Associates Kami dari CHINA mahu membeli Sawit CP 10 setiap bulan sebanyak 30,000(tiga puluh ribu) mt. FOB Port Kelang.kontrek Satu tahun dan ROE. Tolong hubungi kami.Nyatakan harga dan mode of payment. Boleh hubungi 019-3889143 atau email ke [email protected]
  3. geniusasset

    To Sell CPO/CP8/CP10/Mazut100-75/Russian D2/ EURO 2M PETRONAS

    update : AUGUST 2015 Genius MVT Corporate Website !!! >>> geniusmvt.wix.com/geniusmvt <<< !!! Dear Sir / Madam, We are Ready, Willing and Able to supply the following product :- UNTUK DI JUAL / FOR SALE !!! >>> AVAILABLE <<< CPO FOR EXPORT Commodity: CRUDE PALM OIL (CPO)...
  4. budak kg606

    To Sell CP10 for export

    Kalau ada sapa2 nak beli CP10 (by vessel) FOB Port Klang, bagitau kawan. Dulu kawan buat cp8, tapi market tgh tak cantekkk.:D
  5. A

    To Sell Minyak CP10

    Salam semua, Aku nak share sikit sini kalo ada yg willing to do, aku ada buyer nak beli 60k Mt atau up to 180k mt sebulan utk komoditi yg aku informkan tu..cp10 ni akan di hantar ke china. Jadi aku perlukan spec dulu untuk confirm dengan buyer.. China suhu rendah..beku nanti.. Kita ada big...
  6. L

    Wanted Oil supplier CP 10 4000 MT FOB. packing 190KG drum

    salam, i am abdul rahman, from sg petani. looking for CP10 4000mt urgently. fob port kelang base, packing 190kg drum. payment mood local bank to bank confirmed lc. by May Bank.
  7. nazza

    Wanted Bekalan minyak masak cp8, cp10

    bekalan untuk long term. Short term pun boleh yang penting jadi. Lagi besar guantity lagi bagus. Boleh pm atau call sebab saya jarang on9. Kalau tak nak dengar suara saya boleh sms sebut harga
  8. R

    Wanted Pembekal CPO, CP10, Gula dan Diesel diperlukan

    Salam warga CG.. Kepada sesiapa yang ada contact atau direct pembekal tersebut boleh emailkan pada saya secepat mungkin [email protected] atau sms ke 0123103206. Diperlukan : 1. CPO :Local harga FOB dab CIF Indonesia harga FOB dan CIF (10k m/t per month) Hantar ke...
  9. T

    Wanted Cpo & cp10 seller wanted

    Hi there We are urgently looking for cpo and cp10 seller. Email us at [email protected] and we will forward all the needed details Please treat this as urgent basis
  10. T

    Wanted RBD Palm Olein - CP10 - Urgent

    The below is the new request from our buyer , do let us know if there is any seller in Malaysia. ICPO will be placed by today itself as its very urgent. Email us at [email protected] Commodity : RBD Palm Olein Origin : Indonesia Specifications : CP 10 Price : USD 820 - lock the...
  11. SharmCos

    Wanted Palm Oil CP8 or CP10

    Salam.. Sini ada supplier minyak sawit tak? Tengah cari CP8 in bulk, 60MT sehari hantar ke Ipoh. CP10 pun boleh la kalo harga cantik tapi prefer CP8 la..murah skit kot.. :D Tolong PM rega best atau emel ke [email protected] dgn detail sekali, contract length etc. Kita bisnes dalam M'sia je...
Top
Log in Register