BTC USD 58,054.5 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

nazza

Fun Poster
Joined
May 27, 2008
Messages
131
Reaction score
1
Points
15
bekalan untuk long term. Short term pun boleh yang penting jadi. Lagi besar guantity lagi bagus. Boleh pm atau call sebab saya jarang on9. Kalau tak nak dengar suara saya boleh sms sebut harga
 
Sponsored Post

usahOne

Super Active Member
Joined
Jan 16, 2007
Messages
7,192
Reaction score
11
Points
65
bekalan untuk long term. Short term pun boleh yang penting jadi. Lagi besar guantity lagi bagus. Boleh pm atau call sebab saya jarang on9. Kalau tak nak dengar suara saya boleh sms sebut harga


no apo yg nak dsms tu tuan tanah...ke mata teman xnampak kihkih
 

nazza

Fun Poster
Joined
May 27, 2008
Messages
131
Reaction score
1
Points
15
sorry bro.. Ni no saya 0179374201
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
bekalan untuk long term. Short term pun boleh yang penting jadi. Lagi besar guantity lagi bagus. Boleh pm atau call sebab saya jarang on9. Kalau tak nak dengar suara saya boleh sms sebut harga

nak cari minyak subsidi ker bro..

atau..utk export purposes..


:-?:-?​
 

OrgMinyak

Fun Poster
Joined
Apr 18, 2010
Messages
573
Reaction score
0
Points
10


nak cari minyak subsidi ker bro..

atau..utk export purposes..


:-?:-?​



Tuuuuu diaaa...bagi la detail sket TT...offer TT samar-samar ni, cmne kwn2 mau tolong ...

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
Tuuuuu diaaa...bagi la detail sket TT...offer TT samar-samar ni, cmne kwn2 mau tolong ...

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

kawan kita nie carik minyak masak subsidi bro..mana nak dapat la nie..kene panjat KPDNKK ler..kalu nak pon..:D

but..kalu dia decision maker @ owner of the company & must be a genuine player la..ada cara lain kita bule buat/bantu..cuma dia sanggup atau idak jer..itu jer..

kalu nak export punya kita ada lah..but..nak quote2 cam tu jer..mana nak dapatkan..

harga depends on MPOB prices, quantities yg dia nak + required packaging..baru ler kita bule bagi harga dia..

tak pon..kasik ler target price..so..kita bule work out sumthing..


:D
 
Last edited:

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,268
Reaction score
526
Points
176
tt kene bagitau berapa harga yg bole offer per kg, kalau lebey rm1.50/kg ramai la yg kontek tt
 

nazza

Fun Poster
Joined
May 27, 2008
Messages
131
Reaction score
1
Points
15
Kawan cari harga bawah rm1.60 call ASAP
 

nazza

Fun Poster
Joined
May 27, 2008
Messages
131
Reaction score
1
Points
15
Sorry harga bawah rm2.60 je saya boleh ambik. TQ
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register