pembekal minyak masak

  1. ~~ aMin_11 ~~

    Wanted Minyak masak jenama Saji - Pembekal & Pengedar Dicari

    As salam.. saya mencari pembekal atau pengedar , jika ada yang tahu minta tlg pm nombo contact nye. blh juga sms whatsapp 011-19297645 tq cg :D:D
  2. juragan85

    Wanted Minyak masak paket

    As salam..sapa2 ysng membekal minyak masak paket sila2 roger:D
  3. izn

    Wanted Pembekal Minyak Masak [125 Botol]

    Salam CGrians, Seperti tajuk diatas, aku nak mencarik pembekal atau sesiapa saja yang boleh membekalkan aku minyak masak.. Tak kisah cap apa, yang penting: - Halal - Botol 2KG SAHAJA - Kuantiti 125 botol So sesapa yang ada kenal kontek atau memang jadi pembekal, mintak kontek aku disini atau...
  4. F

    To Sell Membekal Minyak masak CP 8 & CPO-direct access to top

    Salam, saya ingin memaklumkan bahawa pihak kami ada menjual CPO CP8 CP10. Kuantiti minima 2k MT sebulan(starting dan kuantiti akan naik peringkat demi peringkat) Sila email LOI anda ke [email protected] Harga terbaik kami berikan. Payment term : COD Han 013-3747762
  5. ronnishi4369

    Wanted Pembekal Minyak Masak

    Salam warga CG.. Saya ada end buyer mencari pembekal minyak masak seperti berikut: Product: Minyak masak yg telah siap packing (1kg/packet) Qty diperlukan: 2000 kotak (1 kotak=17kg) satu minggu Collection: Buyer ambil sendiri Harga yg dicari:RM2.20/kg ke bawah Payment:Cash Mana2 pembekal yg...
  6. A

    Wanted Membekal barang-barang untuk di eksport ke Afrika Selatan

    Salam warga CG Sekarang saya berada di South Africa dan di sini saya sertakan antara senarai produk yang diperlukan utk di eksport ke South Africa dan saya telah berbincang terus dengan pembeli. InsyaAllah. 1. Frozen Chicken Leg & Thigh* - in 10kg box 2. Chicken Fillet* - in 2kg pack * mesti...
  7. M

    Wanted Minyak masak terpakai rm1/kg

    kepada sesiapa yg berminat silah hubungi saya di talian 0139317631-zaidi. saya akan terangkan secara detail macamna dan bagaimana urusan jual beli. program ini amat menguntungkan. minyak yg dibeli akan dihantar untuk diproses menjadi biodiesel... anda akan berpuas hati dengan tawaran dari kami.
  8. U

    Wanted Bekalan Minyak Masak Diperlukan Segera!

    Assalam, Kepada pihak yg boleh membekalkan MINYAK MASAK sila hantarkan SEBUT HARGA & SYARAT kepada saya dengan segera, seperti spec berikut: Harga adalah CIF ke JEDDAH PORT ok.
  9. nazza

    Wanted Bekalan minyak masak cp8, cp10

    bekalan untuk long term. Short term pun boleh yang penting jadi. Lagi besar guantity lagi bagus. Boleh pm atau call sebab saya jarang on9. Kalau tak nak dengar suara saya boleh sms sebut harga
  10. R

    Wanted Pembekal CPO, CP10, Gula dan Diesel diperlukan

    Salam warga CG.. Kepada sesiapa yang ada contact atau direct pembekal tersebut boleh emailkan pada saya secepat mungkin [email protected] atau sms ke 0123103206. Diperlukan : 1. CPO :Local harga FOB dab CIF Indonesia harga FOB dan CIF (10k m/t per month) Hantar ke...
  11. T

    Wanted Cpo & cp10 seller wanted

    Hi there We are urgently looking for cpo and cp10 seller. Email us at [email protected] and we will forward all the needed details Please treat this as urgent basis
  12. R

    Wanted Pengilang/supplier minyak masak

    Salam, Hi warga CG Saya mencari pengilang/supplier minyak masak kelapa sawit yang ready utk dieskport Nk tau gred ape yang ade & berape price termasuk packaging dlm jerry can/plastik or maybe sekali termasuk penghantaran ke lokasi pembeli. Reply ehh kalau ade lead. Thanks.
  13. multitrader

    Wanted Drinking Water & Cooking Oil Manufacturer

    Salam CGriansss.... Saya mencari, 1. Drinking water manufacturer untuk product kami. 2. Manufacturer minyak masak untuk product kami. diharap dapat info dari sedara sedara di CG. Salam.
  14. jasonbournekillspy

    Wanted Mencari Pengilang Minyak Masak

    Mencari Minyak Masak yg di bungkus 1kg secara borong untuk dieksport. Sila PM quotation untuk respons yg pantas. Time Kasih.
  15. herry

    Wanted Pembekal telur ayam dan minyak masak

    Kat sini sape yang boleh bekalkan minyak masak dan telur ayam?
  16. king_diamond

    Wanted Minyak Masak Terpakai

    Untuk memeriahkan lagi thread Pencarian Produk/Servis hari ni, maka dengan sukacitanya saya mengumumkan untuk mencari pembekal-pembekal Minyak Masak terpakai minimum 100kg ke atas. Harga yang pembeli saya tawarkan ialah dibawah 50sen sekilo untuk minyak terpakai jenis minyak hitam (minyak yang...
  17. M

    Wanted Pembekal Minyak Masak, Jagung dan Sayur

    Salam, Saya mencari supllier Minyak Masak, Sayur dan Jagung...sila call saya 019-7577252:D
Top
Log in Register