CG Sponsors




adiosxp

Junior Member
Joined
Nov 1, 2007
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
Salam warga CG

Sekarang saya berada di South Africa dan di sini saya sertakan antara senarai produk yang diperlukan utk di eksport ke South Africa dan saya telah berbincang terus dengan pembeli. InsyaAllah.

1. Frozen Chicken Leg & Thigh* - in 10kg box
2. Chicken Fillet* - in 2kg pack
* mesti ada sijil halal
* perlu dalam 2 kontena sebulan
* CIF Cape Town

3. Sunflower oil
4. CPO
5. Urea
6. Energy Saving Produk (solar, LED,water heater etc)

Harap sesiapa yang boleh membekal dengan terma CIF South Africa, boleh email terus kepada saya di [email protected]. Perlu maklumat dengan segera.

Terima Kasih.
 
Sponsored Post

adiosxp

Junior Member
Joined
Nov 1, 2007
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
Ada warga CG yang punya maklumat atau boleh membekal?

Yang ayam tuh, pembeli sanggup turun Malaysia untuk bincang lanjut.

Terima Kasih
 

tsf

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2010
Messages
3,355
Reaction score
35
Points
30
ape term of pay bro
 

emasmoden

Super Active Member
Joined
Aug 7, 2007
Messages
7,373
Reaction score
23
Points
65
Ada warga CG yang punya maklumat atau boleh membekal?

Yang ayam tuh, pembeli sanggup turun Malaysia untuk bincang lanjut.

Terima Kasih
TT,
la ni kat mana. bab ayam ni sy leh usahakan tapi nak tau detail gak camna, sbb tak pnh wat urusan eksport import ni.
kalau kena dng term apa salahnya kita deal.
kalau dapat bincang f2f dng TT pun lagi bagus.
 

adiosxp

Junior Member
Joined
Nov 1, 2007
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
Harap sesiapa warga CG yang ada maklumat atau ingin membekal, boleh terus email saya utk info lanjut.

Payment boleh dibincang utk urusan keselematan bersama, akan dibincang bila harga semua setuju.

Buyer semua dari South Africa.

Pasal ayam ni, skrg ni dorang eksport ayam dari holland. So jika nak eksport, perlu aDa sijil halal, boleh eksport ke Cape TownN boleh bekal secara berterusan.

InsyaAllah0 lagi byk peluang akan ada.
 

bplanduser

Active Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
2,090
Reaction score
39
Points
35
Salam warga CG

Sekarang saya berada di South Africa dan di sini saya sertakan antara senarai produk yang diperlukan utk di eksport ke South Africa dan saya telah berbincang terus dengan pembeli. InsyaAllah.

1. Frozen Chicken Leg & Thigh* - in 10kg box
2. Chicken Fillet* - in 2kg pack
* mesti ada sijil halal
* perlu dalam 2 kontena sebulan
* CIF Cape Town

3. Sunflower oil
4. CPO
5. Urea
6. Energy Saving Produk (solar, LED,water heater etc)

Harap sesiapa yang boleh membekal dengan terma CIF South Africa, boleh email terus kepada saya di [email protected]. Perlu maklumat dengan segera.

Terima Kasih.
Salam...

Sy ada antar 1 email kat TT...
Check tngk kalu ok bg tau sy...

Tq... :">
 

alberq

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2009
Messages
11,738
Reaction score
37
Points
120
urea jenis apa ek? bole detail tak tt?
 

tsf

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2010
Messages
3,355
Reaction score
35
Points
30
aku item 1 - 5 aku bleh arrange cuma nak tau detail
 
Sponsored Post
Top
Log in Register