BTC USD 65,107.2 Gold USD 2,358.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

adiosxp

Junior Member
Messages
57
Joined
Nov 1, 2007
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
Salam warga CG

Sekarang saya berada di South Africa dan di sini saya sertakan antara senarai produk yang diperlukan utk di eksport ke South Africa dan saya telah berbincang terus dengan pembeli. InsyaAllah.

1. Frozen Chicken Leg & Thigh* - in 10kg box
2. Chicken Fillet* - in 2kg pack
* mesti ada sijil halal
* perlu dalam 2 kontena sebulan
* CIF Cape Town

3. Sunflower oil
4. CPO
5. Urea
6. Energy Saving Produk (solar, LED,water heater etc)

Harap sesiapa yang boleh membekal dengan terma CIF South Africa, boleh email terus kepada saya di [email protected]. Perlu maklumat dengan segera.

Terima Kasih.
 
Sponsored Post

Ada warga CG yang punya maklumat atau boleh membekal?

Yang ayam tuh, pembeli sanggup turun Malaysia untuk bincang lanjut.

Terima Kasih

TT,
la ni kat mana. bab ayam ni sy leh usahakan tapi nak tau detail gak camna, sbb tak pnh wat urusan eksport import ni.
kalau kena dng term apa salahnya kita deal.
kalau dapat bincang f2f dng TT pun lagi bagus.
 
Harap sesiapa warga CG yang ada maklumat atau ingin membekal, boleh terus email saya utk info lanjut.

Payment boleh dibincang utk urusan keselematan bersama, akan dibincang bila harga semua setuju.

Buyer semua dari South Africa.

Pasal ayam ni, skrg ni dorang eksport ayam dari holland. So jika nak eksport, perlu aDa sijil halal, boleh eksport ke Cape TownN boleh bekal secara berterusan.

InsyaAllah0 lagi byk peluang akan ada.
 
Salam warga CG

Sekarang saya berada di South Africa dan di sini saya sertakan antara senarai produk yang diperlukan utk di eksport ke South Africa dan saya telah berbincang terus dengan pembeli. InsyaAllah.

1. Frozen Chicken Leg & Thigh* - in 10kg box
2. Chicken Fillet* - in 2kg pack
* mesti ada sijil halal
* perlu dalam 2 kontena sebulan
* CIF Cape Town

3. Sunflower oil
4. CPO
5. Urea
6. Energy Saving Produk (solar, LED,water heater etc)

Harap sesiapa yang boleh membekal dengan terma CIF South Africa, boleh email terus kepada saya di [email protected]. Perlu maklumat dengan segera.

Terima Kasih.

Salam...

Sy ada antar 1 email kat TT...
Check tngk kalu ok bg tau sy...

Tq... :">
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register