led bulb

  1. M

    To Sell T20 LED signal + relay set.

    T20 LED signal bulb + adjustable relay blinker 4pcs T20 signal bulb. 1pc 8pin adjustable blinker relay fit Perodua and toyota. RM120 nego cod / postage (Rm10) PM. Whatsapp. SMS. 012 285 4085 Putrajaya P9 / KL Jln Semarak.
  2. M

    To Sell Sold tq

    SOLD TQ SOLD tq
  3. A

    Wanted Membekal barang-barang untuk di eksport ke Afrika Selatan

    Salam warga CG Sekarang saya berada di South Africa dan di sini saya sertakan antara senarai produk yang diperlukan utk di eksport ke South Africa dan saya telah berbincang terus dengan pembeli. InsyaAllah. 1. Frozen Chicken Leg & Thigh* - in 10kg box 2. Chicken Fillet* - in 2kg pack * mesti...
  4. -RIZUAN-

    Wanted Super duper bright led bulb

    seperti tajuk yg tertulis aku ingin mendapatkan maklumat kat mana boleh dapat bulb LED yg super duper bright punya.bukan mcm yg pakai kat projek2 kemahiran hidup sekolah tu.. kat jalan jalan pasar pun tak dapat sebenarnya sbb byk yg kecerahan/lumen dia tk terang dan plg tinggi maksima bulb2...
Top
Log in Register