minyak masak

  1. SeeZ

    Wanted Mencari Minyak Masak Terpakai Kuantiti Banyak

    Assalamualaikum wbt.. saya mencari sesiapa yg boleh supply/jual minyak masak terpakai dalam kuantiti yg banyak.. Jika ada, anda boleh PM or direct wasap sy, 016-6261714...:)cgrock
  2. slare

    Wanted AP minyak masak untuk disewa

    Siapa yang berhajat nak sewa Lesen Permit membeli, menjual, mengalih dan mengekspot minyal masak boleh kontek saya 0197664001. Lesen sah sehingga 28.2.2018. jenis minyak keluaran CPO, PPO, SPO Lesen ini dikeluarkan oleh MPOB Malaysia.
  3. T

    To Sell Sludge oil

    Sesiapa berminat membeli SLUDGE OIL utk Export, di minta menghubungi saya. water content 30 %. own collection hubungi saya timoer 019-3889143
  4. ~~ aMin_11 ~~

    Wanted Minyak masak jenama Saji - Pembekal & Pengedar Dicari

    As salam.. saya mencari pembekal atau pengedar , jika ada yang tahu minta tlg pm nombo contact nye. blh juga sms whatsapp 011-19297645 tq cg :D:D
  5. juragan85

    Wanted Minyak masak paket

    As salam..sapa2 ysng membekal minyak masak paket sila2 roger:D
  6. T

    Wanted CP8 Jerrycan 5 kg dan 1 kg

    Pihak kami berminat membeli CP 8 dalam packaging berikut : 1. 5 kg Jerrycan Kuantiti 640mt tiap bulan.Kontrek 1 tahun 2. 1 kg plastic Kuantiti 200mt tiap hari. Kontrek 1 tahun. Hubungi saya timoer 019-3889143 atau email [email protected]
  7. nizam aziz

    Wanted Apa saja jenis minyak terpakai

    Slm warga cg... Saya berminat utk membeli (SEMUA JENIS ) minyak terpakai Harap tuan yg ada, boleh nyatakn jenis minyak... Minyak yg agak cair pun boleh , dan kaler apa pun ok.. Minimum kuantiti : 10 tan @ 10 ribu liter Dgn harga rundingan bersama.. Sila hubungi saya jika berminat... 016...
  8. tsf

    To Sell Cp8 1kg packing dan d2 industri

    Minyak Masak RBD Palm Olein CP8 1kg. 1. Subsidi RBD Palm Olein CP8 2. Poram Spec 3. Origin Malaysia 4. 1 year contract (Roll and Extentsion) 5. 1 kg Packet in cartoon ( per cartoons 17 packet ) 6. For LOCAL MARKET ONLY !!! 7. Price RM 2.38 per kg 8. COD with Deposit direct Payment to Refinery...
  9. izn

    Wanted Pembekal Minyak Masak [125 Botol]

    Salam CGrians, Seperti tajuk diatas, aku nak mencarik pembekal atau sesiapa saja yang boleh membekalkan aku minyak masak.. Tak kisah cap apa, yang penting: - Halal - Botol 2KG SAHAJA - Kuantiti 125 botol So sesapa yang ada kenal kontek atau memang jadi pembekal, mintak kontek aku disini atau...
  10. S

    Wanted Seller minyak masak cp10 dan cp8

    Salam warga CG, Buyer i mencari, CP8 & CP10 dalam Jerry can Sebelum packing bulk, nak bulk 3% discount order : 2 Kontena setiap cp8 & cp10 Tolong contact i kat 012-6520180/email kat [email protected] dengan harga.LOI akan disediakan jika harga disetujui *Sila contact klu seller bole...
  11. S

    To Sell SPO (sludge) for sale

    Hi CG Members! We have 8 FELDA mills SPO for sale all around Kelantan,Kuantan and Terengganu. Pamming our-self and direct contact. Price : RM1700 (including transport in tanker) Please email me at [email protected] if you have buyer. We shall fix appointment for pond visit and sample...
  12. F

    To Sell Membekal Minyak masak CP 8 & CPO-direct access to top

    Salam, saya ingin memaklumkan bahawa pihak kami ada menjual CPO CP8 CP10. Kuantiti minima 2k MT sebulan(starting dan kuantiti akan naik peringkat demi peringkat) Sila email LOI anda ke [email protected] Harga terbaik kami berikan. Payment term : COD Han 013-3747762
  13. ARIFFX

    [WTS] 13 ekar, Lancang, pahang DM

    Setel dah~~~~~`
  14. S

    Wanted CP8 buyer for Export

    Dear All, We have ready stock of CP8 oil for export (by bulk/packaging) Maximum supply : 10000MT/Month or 2500MT/week Contract : 1 year Contract FOB port klang Price : MPOB - 2% Specification : PORAM standard Please contact me, syazrin at 0172672720 or email me at [email protected]
  15. geniusasset

    To Sell CPO/CP8/CP10/Mazut100-75/Russian D2/ EURO 2M PETRONAS

    update : AUGUST 2015 Genius MVT Corporate Website !!! >>> geniusmvt.wix.com/geniusmvt <<< !!! Dear Sir / Madam, We are Ready, Willing and Able to supply the following product :- UNTUK DI JUAL / FOR SALE !!! >>> AVAILABLE <<< CPO FOR EXPORT Commodity: CRUDE PALM OIL (CPO)...
  16. geniusasset

    To Sell Cp8

    for more info click here http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=341706
  17. M

    To Sell Looking For Buyer for CP8 (RBD Palm Olein)

    Good day everyone... We are currently looking for buyer for CP8 (RBD palm Olein). The details are as below: 1. Product : RBD PALM OLEIN (CP8) 2. Origin : Malaysia 3. Specification : Quality Of Product of CP0 Deliver shall meet PORAM STANDARD 4. Contract Duration ...
  18. budak kg606

    To Sell CP10 for export

    Kalau ada sapa2 nak beli CP10 (by vessel) FOB Port Klang, bagitau kawan. Dulu kawan buat cp8, tapi market tgh tak cantekkk.:D
  19. ronnishi4369

    Wanted Pembekal Minyak Masak

    Salam warga CG.. Saya ada end buyer mencari pembekal minyak masak seperti berikut: Product: Minyak masak yg telah siap packing (1kg/packet) Qty diperlukan: 2000 kotak (1 kotak=17kg) satu minggu Collection: Buyer ambil sendiri Harga yg dicari:RM2.20/kg ke bawah Payment:Cash Mana2 pembekal yg...
Top
Log in Register