BTC USD 23,133.8 Gold USD 1,932.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

minyak masak

  1. JAYPB

    To Sell Anda memerlukan pembekal minyak masak berlesen?

    Sy ada kawan yg ada lesen pembekal minyak masak
  2. A

    Wanted Membekal barang-barang untuk di eksport ke Afrika Selatan

    Salam warga CG Sekarang saya berada di South Africa dan di sini saya sertakan antara senarai produk yang diperlukan utk di eksport ke South Africa dan saya telah berbincang terus dengan pembeli. InsyaAllah. 1. Frozen Chicken Leg & Thigh* - in 10kg box 2. Chicken Fillet* - in 2kg pack * mesti...
  3. J

    To Sell Minyak masak terpakai area JB

    saya ada meniaga goreng2 di kiosk....setiap minggu akan tukar minyak dlm 10kg....skg mencari pembeli utk minyak masak yg dah terpakai. kebanyakannya pembeli area kl dan utara . ada sesiapa yg area jb sila contact saya. jazmi 0197340656 [email protected]
  4. A

    To Sell Minyak CP10

    Salam semua, Aku nak share sikit sini kalo ada yg willing to do, aku ada buyer nak beli 60k Mt atau up to 180k mt sebulan utk komoditi yg aku informkan tu..cp10 ni akan di hantar ke china. Jadi aku perlukan spec dulu untuk confirm dengan buyer.. China suhu rendah..beku nanti.. Kita ada big...
  5. M

    Wanted Minyak masak terpakai rm1/kg

    kepada sesiapa yg berminat silah hubungi saya di talian 0139317631-zaidi. saya akan terangkan secara detail macamna dan bagaimana urusan jual beli. program ini amat menguntungkan. minyak yg dibeli akan dihantar untuk diproses menjadi biodiesel... anda akan berpuas hati dengan tawaran dari kami.
  6. L

    Wanted Oil supplier CP 10 4000 MT FOB. packing 190KG drum

    salam, i am abdul rahman, from sg petani. looking for CP10 4000mt urgently. fob port kelang base, packing 190kg drum. payment mood local bank to bank confirmed lc. by May Bank.
  7. nazza

    Wanted Cpo dan d2

    sila call saya jika anda ada cpo harga dibawah paras usd1000 mt. Cp8 dan d2 pun boleh deal.
  8. U

    Wanted Bekalan Minyak Masak Diperlukan Segera!

    Assalam, Kepada pihak yg boleh membekalkan MINYAK MASAK sila hantarkan SEBUT HARGA & SYARAT kepada saya dengan segera, seperti spec berikut: Harga adalah CIF ke JEDDAH PORT ok.
  9. Z

    To Sell Minyak masak pek 1kg

    Topic closed
  10. nazza

    Wanted Bekalan minyak masak cp8, cp10

    bekalan untuk long term. Short term pun boleh yang penting jadi. Lagi besar guantity lagi bagus. Boleh pm atau call sebab saya jarang on9. Kalau tak nak dengar suara saya boleh sms sebut harga
  11. R

    Wanted Pembekal CPO, CP10, Gula dan Diesel diperlukan

    Salam warga CG.. Kepada sesiapa yang ada contact atau direct pembekal tersebut boleh emailkan pada saya secepat mungkin [email protected] atau sms ke 0123103206. Diperlukan : 1. CPO :Local harga FOB dab CIF Indonesia harga FOB dan CIF (10k m/t per month) Hantar ke...
  12. mr.dobi

    Wanted Minyak Masak Terpakai

    Syarikat kami ingin membeli dari sesiapa sahaja minyak masak terpakai. Harga mengikut kuantiti minyak terpakai yang hendak dijual. Harga belian bermula dari RM1.00 sekilogram. Sila hubungi Harga mengikut kuantiti, untuk sekitar malaysia sekitar rm 1.00 sekilo jika ada lebih 2 tan harga cantik...
  13. T

    Wanted Cpo & cp10 seller wanted

    Hi there We are urgently looking for cpo and cp10 seller. Email us at [email protected] and we will forward all the needed details Please treat this as urgent basis
  14. R

    Wanted Pengilang/supplier minyak masak

    Salam, Hi warga CG Saya mencari pengilang/supplier minyak masak kelapa sawit yang ready utk dieskport Nk tau gred ape yang ade & berape price termasuk packaging dlm jerry can/plastik or maybe sekali termasuk penghantaran ke lokasi pembeli. Reply ehh kalau ade lead. Thanks.
  15. D

    Wanted Minyak masak Olein CP8

    Buyer aku memerlukan CP8 1juta kilo setahun dalam bentuk bungkusan plastic 1kg satu bag. Jika anda boleh bekal, sila hubungi James 019-350 2989 Note : SMS TAK LAYAN
  16. SharmCos

    Wanted Palm Oil CP8 or CP10

    Salam.. Sini ada supplier minyak sawit tak? Tengah cari CP8 in bulk, 60MT sehari hantar ke Ipoh. CP10 pun boleh la kalo harga cantik tapi prefer CP8 la..murah skit kot.. :D Tolong PM rega best atau emel ke [email protected] dgn detail sekali, contract length etc. Kita bisnes dalam M'sia je...
  17. multitrader

    Wanted Drinking Water & Cooking Oil Manufacturer

    Salam CGriansss.... Saya mencari, 1. Drinking water manufacturer untuk product kami. 2. Manufacturer minyak masak untuk product kami. diharap dapat info dari sedara sedara di CG. Salam.
  18. jasonbournekillspy

    Wanted Mencari Pengilang Minyak Masak

    Mencari Minyak Masak yg di bungkus 1kg secara borong untuk dieksport. Sila PM quotation untuk respons yg pantas. Time Kasih.
  19. herry

    Wanted Pembekal telur ayam dan minyak masak

    Kat sini sape yang boleh bekalkan minyak masak dan telur ayam?
  20. king_diamond

    Wanted Minyak Masak Terpakai

    Untuk memeriahkan lagi thread Pencarian Produk/Servis hari ni, maka dengan sukacitanya saya mengumumkan untuk mencari pembekal-pembekal Minyak Masak terpakai minimum 100kg ke atas. Harga yang pembeli saya tawarkan ialah dibawah 50sen sekilo untuk minyak terpakai jenis minyak hitam (minyak yang...
Top
Log in Register