BTC USD 23,148.0 Gold USD 1,930.04
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Seller minyak masak cp10 dan cp8

Sponsored Post

Glebeh

Fun Poster
Messages
273
Joined
Mar 10, 2012
Messages
273
Reaction score
0
Points
10
Salam warga CG,
Buyer i mencari,
  • CP8 & CP10 dalam Jerry can
  • Sebelum packing bulk, nak bulk 3% discount
  • order : 2 Kontena setiap cp8 & cp10

Tolong contact i kat 012-6520180/email kat [email protected] dengan harga.LOI akan disediakan jika
harga disetujui

*Sila contact klu seller bole bagi 3% shj

aku nak tanya cikit..harap bro jgn marah cp8 dan cp10 tu apa? :">:">

p/s:jgn marah yer aku jujur tanya ni..lagi satu bila aku tanya ni ..aktif sikit trade ni :):):)
 

Li Lui

Fun Poster
Messages
906
Joined
Aug 22, 2009
Messages
906
Reaction score
5
Points
15
Steady buyer kalau dapat cari, memang masyukk...tapi yang buat susah bisnes ni, kebanyakkan dari agen...belum ada agreement, dah minta yang bukan2...cerita pusing kat situ jerr...buyer dah tertunggu2...

Sekarang ni ada satu buyer terdesak nak beli CPO, tapi malas nak layan dah...fokus kat satu projek dulu..insyallah, kilang minyak masak untuk packing tahun depan akan siap...:D
 

geniusasset

Fun Poster
Messages
531
Joined
May 12, 2011
Messages
531
Reaction score
29
Points
20
Steady buyer kalau dapat cari, memang masyukk...tapi yang buat susah bisnes ni, kebanyakkan dari agen...belum ada agreement, dah minta yang bukan2...cerita pusing kat situ jerr...buyer dah tertunggu2...

Sekarang ni ada satu buyer terdesak nak beli CPO, tapi malas nak layan dah...fokus kat satu projek dulu..insyallah, kilang minyak masak untuk packing tahun depan akan siap...:D

Tuan.... selalunya.... buyer tak terdesak tuan....
buyer ada refinery...takkan nak stop production...
Buyer dah ada supplier yang utama .....
harga mahal pun buyer beli... cuma dalam masa yang sama ...
Buyer pergunakan Broker/Agen untuk cari barang pada harga yang lebih competative...
kebanyakan yang berlaku ialah ...
Broker cakap buyer terdesak nak beli CPO - Fantasi je ni.
Broker cakap buyer URGENT nak beli CPO - Fantasi je ni.
Broker cakap buyer terdesak nak beli RD2/Mazut/Euro2M - Fantasi je ni.
Broker cakap buyer URGENT nak beli RD2/Mazut/Euro2M - Fantasi je ni.
hakikatnya.... buyer tak pernah terdesak pun tuan ...
 
Last edited:

tomcat_apachee

Active+ Member
Messages
4,158
Joined
Jun 15, 2007
Messages
4,158
Reaction score
77
Points
35
cp8 supplier

tuan berminat untuk dapatkan minyak masak? kami pengeluar minyak masak, dan ada lesen export MPOB. Jika tuan ada Lesen borong KPDNKK, saya boleh sediakan dalam kuantiti yang banyak. Kalau berminat, Mohon tuan emailkan LOI ke [email protected] untuk sebut harga terkini. Thanks.

Salam dah email
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register