pembekal minyak sawit

  1. S

    To Sell SPO (sludge) for sale

    Hi CG Members! We have 8 FELDA mills SPO for sale all around Kelantan,Kuantan and Terengganu. Pamming our-self and direct contact. Price : RM1700 (including transport in tanker) Please email me at [email protected] if you have buyer. We shall fix appointment for pond visit and sample...
  2. geniusasset

    To Sell Cp8

    for more info click here http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=341706
  3. T

    Wanted Beli produk sawit dan arang batu

    Salam kpd Warga Cari Gold.Ini adalah berita baik kpd pembekal sawit. Pihak kami berminat membeli produk sawit sama ada di Malaysia atau Indonesia : 1. Crude Palm Oil.kuantiti yg banyak 2. Palm Kernel Shell. Kuantiti 20,000 mt tiap bulan. 3. Sludges. 5,000 mt. 4. Arang batu : 100,000 mt...
  4. J

    Wanted Crude Palm Oil / Minyak Sawit Mentah

    Salam to all....... I got a genuine buyer yg nak beli crude palm oil @ cpo. Details yg aku diberitahu adalah spt berikut : 500MT/month CIF untuk contract selama 1 tahun (maybe extended) To all beloved cgrians yg ader contact seller cpo plz pm me the price. TQ :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  5. F

    Wanted Minyak keladak a.k.a SPO

    urgent sangat2....klu siapa2 yg ada minyak keladak...pls inform me secepat yg mungkin... thanks...segala kerjasama amat dihargai.. Faiz_90
  6. rahmatcorp

    To Sell Urus niaga minyak sawit PPO dan CPO

    salam 1 malaysia kepada yang berkenaan saya mempunyai lesen PPO dan CPO dari MPOB, serta kapasiti kewangan untuk menjalankan urusniaga bernilai jutaan ringgit.kepada sesiapa yang boleh membuat urusniaga PPO dan CPO bagi pihak kami,sila hubungi saya 013 739 0103(rahmat).ada bahagian untuk anda.
  7. SCEG

    Wanted CPO Urgently Needed

    Salam Saya memerlUKAN CPO pada kadar segera ( local CPO ) Quantity : 10,000 MT X 12 months Delivery : local Sila PM saya with yr best offer P/s - LOI & BCL dah ada.
  8. sirapbiru

    Wanted CPO urgent delivery port klang

    Salam. To whom i concern need urgently local cpo quantity : 10,000mt x 12months delivery : Fob port klang price : Minus 2%/1.5% from mpob price please pm me asap. No long chain brokers.
  9. T

    Wanted Cpo & cp10 seller wanted

    Hi there We are urgently looking for cpo and cp10 seller. Email us at [email protected] and we will forward all the needed details Please treat this as urgent basis
  10. T

    Wanted RBD Palm Olein - CP10 - Urgent

    The below is the new request from our buyer , do let us know if there is any seller in Malaysia. ICPO will be placed by today itself as its very urgent. Email us at [email protected] Commodity : RBD Palm Olein Origin : Indonesia Specifications : CP 10 Price : USD 820 - lock the...
  11. T

    Wanted Crude Palm Oil (CPO) Seller Wanted

    Hi there, Any seller dealing with CPO from Indonesia who can do CNF to port klang or pasir gudang ? Kindly contact me at the below email address. [email protected] Selva
  12. sirapbiru

    Wanted CPO needed 50,000 mt x12 month contract

    SALAM. KEPADA MAIN SUPPLIER DAN YANG BERKENAAN. SAYA MEMERLUKAN CPO UNTUK DI EKSPORT. COMMODITY : CRUDE PALM OIL (CPO) ORIGIN : Malaysia or other countries SPECIFICATION : Packing : Flexi tank ( 20 tank each ) QUANTITY : 50,000 MT X 12 MONTH LOADING PORT : Any port TERMS: CIF ( NOT FOB...
  13. R

    Wanted Pengilang/supplier minyak masak

    Salam, Hi warga CG Saya mencari pengilang/supplier minyak masak kelapa sawit yang ready utk dieskport Nk tau gred ape yang ade & berape price termasuk packaging dlm jerry can/plastik or maybe sekali termasuk penghantaran ke lokasi pembeli. Reply ehh kalau ade lead. Thanks.
  14. A

    Wanted Crude Palm Oil / Minyak Sawit Mentah Seller Wanted

    Hi Tumpang lalu yer.. I nak cari genuine seller untuk cpo local delivery. I ader 4 buyer nak cari cpo untuk daily delivery 250mt. Sign contract 12 bulan. Sapa sapa ader contact email kat i [email protected] thanx [email protected] Ida
  15. U

    Wanted Mencari tender angkut minyak sawit

    Salam, Member aku ni ada lebih 20 biji tanker. Skg nie tgh cari lubang tender mana2 yg dia bleh dapat utk angkut liquid especially minyak sawit. Skg ni dia beroperasi di sekitar terengganu,kelantan dan pahang. Klu ada member2 blah utara atau mana yg bleh dptkan tender adela skit komisen utk...
  16. SharmCos

    Wanted Palm Oil CP8 or CP10

    Salam.. Sini ada supplier minyak sawit tak? Tengah cari CP8 in bulk, 60MT sehari hantar ke Ipoh. CP10 pun boleh la kalo harga cantik tapi prefer CP8 la..murah skit kot.. :D Tolong PM rega best atau emel ke [email protected] dgn detail sekali, contract length etc. Kita bisnes dalam M'sia je...
  17. A

    Wanted PKS dan MINYAK SAWIT BUSUK

    Salam pada rakan2 disini. Saya di minta oleh rakan saya utk mencari penjual barang2 seperti berikut : 1. Item : PKS (Palm kernal shell)/(Tempurung sawit). Harga : Bawah RM95/tonne Pengangkutan : Ambil sendiri Kuantiti : Minimum 100Tonne 2. Item : Minyak sawit busuk/reject (dimana...
  18. tms

    Wanted Supplier for RBD Palm Oil & Coconut Oil

    Dear all CG'rians.. dan utamanya kepada mereka yang beroperasi di utara.. yang lain pun boleh jugak.. mencari supplier RBD Palm Oil & Coconut Oil Required services: 1. regular deliveries of 300 kg of RBD palm oil 2.200 kg of coconut oil 3.packaged in 25L plastic jerry cans or 17 kg tins...
  19. N

    To Sell Pembekal Palm Kernel Shell, Minyak Sawit, Benih Sawit dll

    Pihak kami ada membekalkan: 1. Palm Kernel Shell-RM150p/tan tidak termasuk harga transport. ambil sendri di kuantan. 2. RM210.00 termasuk harga transport hantar ke Selangor. 3. Minyak masak sawit harga RM1.50 p/litre. 4. RBD Oil Leen harga 9sen kurang dari harga market semasa. 5. biji benih...
  20. H

    Wanted Pembekal Minyak Kelapa Sawit

    Saya Mencari Pembekal Minyak Sawit Gred A,penggunaan Adalah Dalam 5 Tanker Seminggu,payment C.o.d.tranport Saya Sediakan Saya. :d Berminat Call Saya Di 0163581794,ibrahim
Top
Log in Register