Wanted Supplier for RBD Palm Oil & Coconut Oil

CG Sponsors




tms

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
Dear all CG'rians.. dan utamanya kepada mereka yang beroperasi di utara.. yang lain pun boleh jugak..

mencari supplier RBD Palm Oil & Coconut Oil

Required services:
1. regular deliveries of 300 kg of RBD palm oil
2.200 kg of coconut oil
3.packaged in 25L plastic jerry cans or 17 kg tins.

Requirement for:
hand made soap.

Perkhidmatan di cari daripa sesiapa yang boleh supply
RBD Palm oil 300kg dan 200 kg coconut oil yang di paket kan dalam tong plastic 25L atau pun tin 17 kg.

diperlukan:
utk buat sabun.a.k.a sabun buatan sendri.

Price:
1.minimum order with delivery
2.minimum order with out delivery
sila sertakan gambar prduct yang telah di pack kan.

Delivery to penang.

Pls pm me for any info.
:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

old_code

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 12, 2006
Messages
3,814
Reaction score
69
Points
30
Penang kat mana?
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,375
Reaction score
59
Points
120
Kao try PM azrine bro, x silap aku aritu pun dia ada cari coconut oil nie.. :-?
x silap aku dia ada contact pembekal nie..
 

tms

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
Kao try PM azrine bro, x silap aku aritu pun dia ada cari coconut oil nie.. :-?
x silap aku dia ada contact pembekal nie..
tq bro..
Azrine Here I co:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)):))me..
 

PiYuk

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2008
Messages
3,916
Reaction score
4
Points
25
tul tu, azrine aka tajul ni ada bekalan seme tu.
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,532
Reaction score
560
Points
166
tul tu, azrine aka tajul ni ada bekalan seme tu.
thanx..

TT dah berhubung..

waiting for reply..but seems ader problem coz quantity kecik..

..sis..biler balik..


:)cgrock
 

tms

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
tul tu, azrine aka tajul ni ada bekalan seme tu.
sis tak der ker? azrine a.k.a tajul ada tapi 300k kg.. 3 tahun tak habis :">bekalan.. kang expired lak..
 

tms

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
tak der ker org boleh supply kecik kecik ?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register