BTC USD 35,546.4 Gold USD 1,764.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

kereta

  1. ocean gurl80

    Wanted mencari sesiapa yg pandai buat wiring kereta sekitar putrajaya, serdang,puchong,dsb..

    salam semua warga cg.. saya tgh mencari sesapa yg pandai buat wiring kereta.. aku nk kemaskan balik wiring kereta kt bawah steering dashboard kete aku yg sgt sgt berselerak..banyak wire yg tknk , tapi ada kt sana..menyemakkan mata je.. kalau ada sesapa yg pandai kemaskan balik dan adjust apa...
  2. gongbatu

    To Sell Pengilat kereta teknologi formulasi USA

    satu formulasi terkini bagi Menutup lapisan atas permukaan kenderaan supaya ia licin dan tidak senang menjadi kotor bila terkena kotoran. Dengan hanya menggunakan kaedah basuhan ke atas kenderaan , ia berupaya mengilatkan, membersihakn segala kotoran dan menjaga permukaan kenderaan anda supaya...
  3. MOD jr.

    Wanted Honda Jazz below 40k

    kalau ada sesape nak tolakk honda jazz below 40k dan leh buat loan...kontek me..017-9590893..tengkiu
  4. pagiygglpkinisdhtrg

    Wanted Mencari tempat Overhaul Alternator

    SAlam kengkawan. Aku puas ronda beberapa bengkel. Rata2 tak bole setel masalah alternator 4x4 buruk aku :p Nak order baru barang je RM 800 Kalau sekiranya ada pengguna 4x4 yang leh rekemen tempat overhaul alternator, terima kasih diucapkan. Area utama sekitar JB, tapi kalau ada area Johor...
  5. eboss

    To Sell Jual kereta sambil membantu anak yatim

    3 Hari lepas aku terjumpa kat mudah dot my 1 iklan..lepas aku buka rupanya depa nie sebuah NGO yang menguruskan anak anak yatim Di Kajang ajer..belakang area RESTORAN PERANTAU...untuk sumber kewangan depa buat bebagai business...tak mengharap sumbangan saja. Antara biz yg depa buat ialah jual...
  6. AMICO66

    Wanted Perodua Kembara lama

    Salam, Kawan teman ni nak cari sebuah kereta Perodua Kembara lama yang mempunyai ciri2 seperti di bawah yg murah2.. ciri2 yg perlu:- 1-Body ok 2-Ada geran 3-Roadtax - tak perlu 4-Injin - tak kisah ada ke tak de..rosak pun tak pe. 5-pintu kemek - tak kisah 6-tailgate - kemek pun tak pe...
  7. balqisazad

    To Sell Commercial Engines and Performance Parts From Japan

    Kak sue nak promote biz saudara kak sue kat sini.. Anak muda melayu yang menjalankan biz Importer/Exporter/Dealer for Used Auto/Sell Commercial Engines and Performance Parts From Japan .Parts diambil direct dari Japan.So jika ader yang berminat untuk melihat Commercial Engines and Performance...
  8. eboss

    Wanted Steering W140 with airbag

    Aku nak beli steering original siap air bag Mercedes W140 warna hitam. Harga yang aku offer RM400
  9. zerovirus

    Wanted Sambung Bayar KERETA - Urgent

    kalau ada saper2 yang byk kereta nak jual cara sambung bayar bagitau aku k, aku serius nak sambung bayar la ... Mencari pemilik yang tinggal area Selangor Dan KL sahaja. AKU DILOKASI : SUBANG JAYA SELANGOR SEBAB : Keperluan Seharian. JENIS KERETA Produa atau Proton. myvi kenari saga...
  10. jasonbournekillspy

    To Sell Mencari Wakil Jualan AP kereta

    Sesiapa yang berminat untuk mengedar AP kereta boleh pm. Sedia ada 200 keping AP. Cash and carry. Cuma perlukan company reg. dan approve of fund. Serious buyer only please.
Top
Log in Register