CG Sponsors




Berazam

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2011
Messages
218
Reaction score
55
Points
25
Salam,Saya wakil kawan yang suruh jual kereta dan motor second untuk dijual,dibawah ni senarainya siap dgn harga

1.katana 650.tahun 81,rm17k
2.suzuki gsxr 1100 wp,tahun 97,rm22k
3.kawasaki zzr250,tahun 95,rm6k
4.iswara 1.3a,tahun 93,rm5k
5.iswara 1.5m,tahun 94,rm5.5k
6.nazaria,tahun 01,bg rm7k,sambung bayar rm485x6tahun

Ada lagi kenderaan yang nak dijual,nanti saya update dari masa kesemasa,
Harga ni tak tahula mahal ke murah,tapi saya rasa ok kot,saya just iklan kan je,nak tgk market kat cg ni,maaf gambar takde,boleh deal terus ngan kwn saya tu utk tgk gambar ke ape ke, skarang ni saya jarang online,boleh call saya dulu atau sms 0197369379
 
Last edited:
Sponsored Post

Berazam

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2011
Messages
218
Reaction score
55
Points
25
1.katana 650.tahun 81,rm17k
2.suzuki gsxr 1100 wp,tahun 97,rm22k
3.kawasaki zzr250,tahun 95,rm6k
4.iswara 1.3a,tahun 93,rm5k
5.iswara 1.5m,tahun 94,rm5.5k
6.nazaria,tahun 01,bg rm7k,sambung bayar rm485x6tahun
 

dhaniel

Active+ Member
Joined
Jun 27, 2012
Messages
2,688
Reaction score
3
Points
35
kete apa lagi yg ada tt?
syarat guaner nie?
sambung bayor ke haper?
 

Berazam

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2011
Messages
218
Reaction score
55
Points
25
saya akan update lagi senarai kereta dan motor untuk dijual... tunggu dan tunggu :)
 

Berazam

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2011
Messages
218
Reaction score
55
Points
25
17/10/12
1.katana 650.tahun 81,rm17k
2.suzuki gsxr 1100 wp,tahun 97,rm22k
3.kawasaki zzr250,tahun 95,rm6k
4.iswara 1.3a,tahun 93,rm5k
5.iswara 1.5m,tahun 94,rm5.5k
6.nazaria,tahun 01,bg rm7k,sambung bayar rm485x6tahun

update 18/10/12
1.iswara 1.3a,tahun 93,A/B,rm5k
2.iswara sedan 1.5m,tahun 94,rm5k
3.toyota wish wald,tahun 05,rm90k
 

Berazam

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2011
Messages
218
Reaction score
55
Points
25
17/10/12
1.katana 650.tahun 81,rm17k
2.suzuki gsxr 1100 wp,tahun 97,rm22k
3.kawasaki zzr250,tahun 95,rm6k
4.iswara 1.3a,tahun 93,rm5k
5.iswara 1.5m,tahun 94,rm5.5k
6.nazaria,tahun 01,bg rm7k,sambung bayar rm485x6tahun

update 18/10/12
1.iswara 1.3a,tahun 93,A/B,rm5k
2.iswara sedan 1.5m,tahun 94,rm5k
3.toyota wish wald,tahun 05,rm90k
 

Berazam

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2011
Messages
218
Reaction score
55
Points
25
honda crv,08,bg rm10k,smbg rm800,lg rm50k
 
Sponsored Post
Top
Log in Register