motor terpakai

  1. dan50

    Wanted Motor 2nd hand area nilai kajang bangi putrajaya

    As salam, andai ada viewer cgrian nk jual motor boleh lh share iklan kat sini nk cr motor buat ulang alik keje je prefer lagenda @ future dh perati kt mudah tp lom ade yg kenan cuba nasib lak kt cg niat hati nk pakai lc,tp seriau plak bab nk jaga,senang kena rembat offer best price aka rega...
  2. satanic

    To Sell Modenas Kriss terpakai RM 200. Baca dulu!!(SOLD)

    salam warga Cg. Saya ada sebijik motor kriss, dah x naik hampir 2 tahun lebih. Perlu repair estimate dalam rm 400 Motor ada geran, sport rim siap> cuma perlu beli cover set dalam rm 70. repair enjin ja. Hasil jualan motor ni saya cadang nak bagi kat seorang makcik di Seberang Perai yang baru...
  3. Berazam

    To Sell kereta dan motorsikal second untuk dijual

    Salam,Saya wakil kawan yang suruh jual kereta dan motor second untuk dijual,dibawah ni senarainya siap dgn harga 1.katana 650.tahun 81,rm17k 2.suzuki gsxr 1100 wp,tahun 97,rm22k 3.kawasaki zzr250,tahun 95,rm6k 4.iswara 1.3a,tahun 93,rm5k 5.iswara 1.5m,tahun 94,rm5.5k 6.nazaria,tahun 01,bg...
  4. seriuzbiznez

    Wanted Motor LC area Kota Bharu

    salam 1 cg... sy sekarang sedang mencari motor LC second area kota bharu.. hanya motor standard sje...bkn dirobek-robek enjinnya harga lau blh area rm4000-rm4500..hehe arap sesiapa yg ade member or kaum kerabat yg ingin menjual motor LC yg second blh la pm sy... area laen pon blh...
Top
Log in Register