motorcycle

  1. Arvin

    Wanted Suzuki txr150

    Hi semua ingin membeli suzuki txr 150 budget rm1000 motor x jalan ok janji boleh tukar nama area selangor/wilayah.jerung/gamma
  2. H

    Motor Fuel Injection 2020 paling berbaloi beli (Bukan Manual Clutch)

    Motor Fuel Injection 2020 bukan jenis manual clutch baru mana yg paling best & bagus? Please suggest.
  3. mndcreative11

    To Sell Tembak Cat Rim motor/kereta

    Salam,servis tembak cat gun painting untuk rim motor/kereta + spray clear 2k (gloss/matte). semua color ada (solid, metallic, florescent). harga bermula dari rm180 Bole request color, bg sample kita follow color. *siap dlm 1-2hari bergantung kepada stok cat 📞 wasap.my/60172362443...
  4. ViperX

    Wanted Perkhidmatan sewa motosikal di SIBU

    Saya bercadang nak ke sibu dalam masa yg terdekat dan masa di sibu saya nak ride motosikal nak kabong atas urusan kerja, malas nak drive. so ada tak yang buat sewa motosikal kat sibu? cari kat google tak jumpa.
  5. dan50

    Wanted Motor 2nd hand area nilai kajang bangi putrajaya

    As salam, andai ada viewer cgrian nk jual motor boleh lh share iklan kat sini nk cr motor buat ulang alik keje je prefer lagenda @ future dh perati kt mudah tp lom ade yg kenan cuba nasib lak kt cg niat hati nk pakai lc,tp seriau plak bab nk jaga,senang kena rembat offer best price aka rega...
  6. I

    For Sale Motosikal Suzuki panther 150

    Salam SEMUA.. Sy ada sebiji motosikal Suzuki panther NAK jual segera.. Condition OK Bole tukar nama Roadtax DAH mati Harga rm1.7k Bole nego lagi untuk serious buyer Moto bole view di Taiping Dan sekitar dengannya. Berminat bole SMS/call/WhatsApp sy 018-7937598 Sape cepat dia dpt
  7. A

    Wanted Motor 2nd hand untuk di beli

    As'kum Kekawan warga semua Saya mencari sesiapa yang nak jual motosikal untuk di jual, nak beli 1 unit jer untuk kegunaan sendiri Tak kesahlah motorsikal 2 lejang or motosikal 4 lejang ke Saya stay di SS3, Petaling Jaya Selangor Budget dalam RM600 ke RM750 sajer.. Nak buat gi semayang and...
  8. K

    To Sell Air Filter K&N Untuk LC 135

    Mahu me-letgo 3 jenis air filter k&n khas untuk lc 135.. 1. Air Filter K&N USA Original (YA-1306) RM219 Stok left - 3 2. Air Filter K&N Aftermarket with additional cap RM55 Stok left - 9 3. Air Filter K&N Original Thailand RM55 Stok left - 10...
  9. S

    Wanted Nak sewa superbike

    Salam kawan2 nak tanya,kat mana ada sewa superbike? Kalau boleh nak area2 langkawi ke,kalau ada bagitau saya na. .whatsapp ke - 014-8184718(saiful)
  10. saudagar.eksklusif

    To Sell Whosale and retail !! Perkhidmatan kpd pemborong dengan harga terendah dan berkualiti

    KAMI MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN JUALAN SECARA BORONG SEPERTI PAKAIAN , BARANG ELECTRIC , MOTOR , MESIN PRINTING , ACCESSORIES , DAN LAIN DENGAN HARGA DIRECT DARI KILANG . UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI KAMI 0123783066 (CALL/MSG) 0194732846 (WHATSAPP/WECHAT) ATAU EMAIL ...
  11. satanic

    To Sell Modenas Kriss terpakai RM 200. Baca dulu!!(SOLD)

    salam warga Cg. Saya ada sebijik motor kriss, dah x naik hampir 2 tahun lebih. Perlu repair estimate dalam rm 400 Motor ada geran, sport rim siap> cuma perlu beli cover set dalam rm 70. repair enjin ja. Hasil jualan motor ni saya cadang nak bagi kat seorang makcik di Seberang Perai yang baru...
  12. Qiqi Jalal

    Wanted Honda NSR 150 SP

    Salam, husband sy tgh mencarik NSR SP. kalau blh nak area KL. tp luar KL pon blh dipertimbangkan. kalau sape2 nak jual / kenal org yg nak jual tlg inform ya. Motor kalau blh nak la condition tip top.:D P/s NSR RR xnak ya. thanks!:)cgrock
  13. A

    To Sell Motor lama..nak jual besi buruk (baiki..?) CLOSED

    ada sebuah motor keluarga terdekat yang telah terbiar lama atas beberapa masalah.. tanya2 org klu nak baiki pun mungkin memakan belanja yg mahal sb byk part yg dah hilang.. jd bincang punya bincang.. ambil keputusan nak jual secara buruk shj.. kecuali klu ada yg berminat yg nak baiki... Model ...
  14. D

    Wanted Motosikal murah...budget around RM1K

    salam semua... hope ade member2 cg yg bole bantu...mana nk dapat moto murah....nk pakai gi keje je kt KL ni...da penat la layan jem hari2...tgk org lain pakai moto mcm best je...yg penting ade geran....xde la risau kalau ade roadblock :)):)) hope ade yg sudi membantu
  15. Gohan

    Bila masuk market Malaysia ? Kawasaki z250 ( ada pic ).

    Salam/hi, Sapa tau bila "keldai" ini nak masuk market Malaysia? Harga berapa yer ? * 31/1/2013 baru dilancarkan kat Indonesia .... harga Rp 48.5 juta. Layanz gambar dulu :)
  16. Berazam

    To Sell kereta dan motorsikal second untuk dijual

    Salam,Saya wakil kawan yang suruh jual kereta dan motor second untuk dijual,dibawah ni senarainya siap dgn harga 1.katana 650.tahun 81,rm17k 2.suzuki gsxr 1100 wp,tahun 97,rm22k 3.kawasaki zzr250,tahun 95,rm6k 4.iswara 1.3a,tahun 93,rm5k 5.iswara 1.5m,tahun 94,rm5.5k 6.nazaria,tahun 01,bg...
  17. seriuzbiznez

    Wanted Motor LC area Kota Bharu

    salam 1 cg... sy sekarang sedang mencari motor LC second area kota bharu.. hanya motor standard sje...bkn dirobek-robek enjinnya harga lau blh area rm4000-rm4500..hehe arap sesiapa yg ade member or kaum kerabat yg ingin menjual motor LC yg second blh la pm sy... area laen pon blh...
  18. daiem

    To Sell Jual beli barangan motosikal!!

    salam cgrians... sy buka thread ni khas untuk cgrians sume mnjual [email protected] motosikal anda...xkisah ape jenis brg... sy da cuba search,mmg xde thread cmni.... kot2 la ade yg nk jual [email protected] brg... boleh cari kat sini....:)cgrock:)cgrock:)cgrock sekadar pndangan... kalau xboley mod tlg...
  19. kemoning

    Wanted Motorcycle Honda EX5

    Salam, Saya sedang mencari motor Honda EX5 untuk kegunaan harian, pergi kerja. Budget dalam RM2000, condition OK. Saya duduk area Subang Jaya. Any info? Please contact me. :D T.Q.
  20. megatterawis

    Ask/Help Nak beli Honda Wave 110 Dash RSR apa pendapat warga cg

    salam cg member,aku nak beli Honda Wave 110 Dash RSR.apa pendapat warga cg.terima kasih sudi beri pendapat:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Top
Log in Register