proton iswara

  1. Berazam

    To Sell kereta dan motorsikal second untuk dijual

    Salam,Saya wakil kawan yang suruh jual kereta dan motor second untuk dijual,dibawah ni senarainya siap dgn harga 1.katana 650.tahun 81,rm17k 2.suzuki gsxr 1100 wp,tahun 97,rm22k 3.kawasaki zzr250,tahun 95,rm6k 4.iswara 1.3a,tahun 93,rm5k 5.iswara 1.5m,tahun 94,rm5.5k 6.nazaria,tahun 01,bg...
  2. shah_azli

    Wanted Aku Nak beli Proton Iswara 3 bijik murah2 je

    salam semua warga CG.. aku sedang mencari 3 biji Proton Iswara (2 Manual & 1 Auto) yang murah2..harga bwh rm3500..sape2 nak tolak bole PM aku.. tak kesah tahun bila asalkan kereta bukan mcm reban ayam & tiada modifikasi besar....rosak skit2 pon xpe..condition asal sedap mata memendang..kereta...
Top
Log in Register