motorcycle for sale

  1. A

    To Sell Motor lama..nak jual besi buruk (baiki..?) CLOSED

    ada sebuah motor keluarga terdekat yang telah terbiar lama atas beberapa masalah.. tanya2 org klu nak baiki pun mungkin memakan belanja yg mahal sb byk part yg dah hilang.. jd bincang punya bincang.. ambil keputusan nak jual secara buruk shj.. kecuali klu ada yg berminat yg nak baiki... Model ...
  2. D

    Wanted Motosikal murah...budget around RM1K

    salam semua... hope ade member2 cg yg bole bantu...mana nk dapat moto murah....nk pakai gi keje je kt KL ni...da penat la layan jem hari2...tgk org lain pakai moto mcm best je...yg penting ade geran....xde la risau kalau ade roadblock :)):)) hope ade yg sudi membantu
  3. Berazam

    To Sell kereta dan motorsikal second untuk dijual

    Salam,Saya wakil kawan yang suruh jual kereta dan motor second untuk dijual,dibawah ni senarainya siap dgn harga 1.katana 650.tahun 81,rm17k 2.suzuki gsxr 1100 wp,tahun 97,rm22k 3.kawasaki zzr250,tahun 95,rm6k 4.iswara 1.3a,tahun 93,rm5k 5.iswara 1.5m,tahun 94,rm5.5k 6.nazaria,tahun 01,bg...
  4. seriuzbiznez

    Wanted Motor LC area Kota Bharu

    salam 1 cg... sy sekarang sedang mencari motor LC second area kota bharu.. hanya motor standard sje...bkn dirobek-robek enjinnya harga lau blh area rm4000-rm4500..hehe arap sesiapa yg ade member or kaum kerabat yg ingin menjual motor LC yg second blh la pm sy... area laen pon blh...
  5. -RIZUAN-

    Wanted Honda NSR RR

    Seperti tajuk mencari nsr rr(bukan model sp) bajet rm3k ke bawah taknak harga mudah.com:) kot3 ada mbr2 dh nak bersara boleh la call saya...0166744877..tq
  6. P

    Wanted Yamaha RXZ

    salam...sy sedang mencari rxz bawah RM2.5k...kalau boleh atas tahun 1995...duit da ada...kalau harga kene dengan motor, sy datang amik dengan segera...nak guna motor dengan segera...kalau aa nak jual, sila letak details motor dan no telefon...senang sy nak hubungi...letak gambar lagi...
  7. kemoning

    Wanted Motorcycle Honda EX5

    Salam, Saya sedang mencari motor Honda EX5 untuk kegunaan harian, pergi kerja. Budget dalam RM2000, condition OK. Saya duduk area Subang Jaya. Any info? Please contact me. :D T.Q.
  8. abe9071

    Wanted Yamaha 135 lc dan spare part

    ada x dalam cg ni yg jual sparepart racing untuk 135lc?? sy jgk bminat untuk bli 135lc yg nk d jual pd hrga rm4000 ke bwah.. klu lbih skit2 2 blh d pertimbngkn....:)cgrock:)cgrock
  9. Z

    Wanted Motosikal untuk kegunaan sendiri (below 2k)

    salam warga cg... saya sdg mencari motosikal untuk kegunaan sendiri nak pakai pergi kerja jer..kl blh nak yg jenis yamaha/honda.tahun bila tak kisah janji condition terbaik dan standard. saya akan bayar cash terus kl blh harga bwh 2k kl ada call/sms sy 019-4728996
  10. REMEDY KARUNG GUNI

    Wanted Motosikal Terpakai

    Salam siapa2 yang ada nak jual motosikal ...remedy nak belilah..yang 2nd hand jer... harga mestilah lebih murah dari harga kedai moto terpakai. yang penting enjin tip top PM remedy atau call 0166059088
  11. shaiful

    Wanted Yamaha LC135 ES tahun 2009 swap dengan Kawasaki ER6N

    Salam semua,saya nak cari pemilik Kawasaki ER6n yang mahu trade in motornya dengan motor LC ni.Kira nak sambung bayar la... Harap ada yang sudi.
  12. H

    To Sell Yamaha rxz untuk dijual @ swap kancil manual

    Fork - Catalyzer Original Rim - original Tayar - Original Blok - Y3 Ekzos - baru Arm - Original Meter - Catalyzer Handle - Original Pinston - Original (Besar) Body - Original Cover Set - Local Barang2 Enjin - FULL original - ROADTAX HIDUP AND GERAN RM4500++ (BOLEH NEGOTIATE)/ BOLEH JUGA SWAP...
  13. bluehyppo23

    Wanted Motorsikal secara loan terbaik kedai melayu

    Salam, bleh bagi cadangan kedai motor yg loan terbaik, ada free baucer @ gift klu amek moto.... kalau ada kedai melayu lagi terbaik... Situasi saya : 1. Loan dibuat oleh parent. 2. Downpayment dalam 4 ~ 5K 3. Loan dibuat secara jarak jauh atau melalui cawangan di Sabah, tapi amek moto kat...
  14. hannuz1010

    Wanted Sape nak jual motor letak sini

    sape ader moto ngan kete nak dijual..letak kat thread cni..letak la gamba dan sewaktu dengannyer
Top
Log in Register