Forex Chart

hannuz1010
Reaction score
10

Profile posts Latest activity Postings About

  • Pops A Dent RM15 sahaja - utk repair kemek pada kenderaan!
    alat ni ade lgi bos?bg no wsap klu ade stok
    Kami sedang mencari pengguna forum aktif

    Hello!
    Kami sedang mencari pengguna aktif di forum ini untuk menawarkan kerjasama! Jika anda mempunyai sebarang soalan, sila, menulis mesej peribadi. Bayaran sehingga $350 sebulan! Kerja-kerja, dasar yang tetap teratur.

    --

    We are looking for active forum users

    Hello!
    We are looking for active users on this forum to offer cooperation! If you have any questions, please, write a private message. Payment up to $350 a month! Work on a regular, permanent basis.
    Salam. Tumpang promosi satu lagi peluang buat duit dari syarikat alfagenius. Produk: e-learning teknik kiraan sifir matematik dengan guna minda tanpa guna kalkulator atau sempoa. Perbezaan pakej AlfaGenius - Genius Math - Strategi Mengira Dengan Pantas

    ◇Silver RM 50 - webinar untuk 3 bulan dan had pendapatan RM250.00 sehari.

    ◇Gold RM 88 - Webinar + Video untuk 6 bulan sahaja dan had pendapatan RM500.00 sehari.

    ◇Platinum RM 150 - webinar + video, Lifetime membership, pendapatan tanpa had + 5 bonus menanti. peluang belajar mengira pantas secara online ini akan menguntungkan semua termasuk ibu,bapa,anak dan
    sesiapa sahaja disamping dapat menjana pendapatan tanpa had.. juga berpeluang merealisasi impian untuk melancong
    serta menunaikan umrah & haji..semestinya xrugi bg sesiapa yg mnyertai AlfaGenius..

    Untuk maklumat lanjut dan daftar percuma sila layari:-
    http://www.alfagenius.com/?ref=zulyusoff

    AlfaGenius - Jom Bina Minda Genius
    Samsung Galaxy S i9000 kan? Nak replace fix back button function or glass pun pecah?

    Replace back button ribbon: RM120.
    Replace Digitizer: RM290.

    Lokasi Shah Alam. Let me know kalau berminat.
    Salam En Hannuz, payout berganding kpd pakej apa yg En blh lyak, utk semakan kelayakan, blh x antar jumlah pendapatan, potongan, bersih dan ic no atau emel payslip anda ke [email protected] untuk semak kelayakan En blh pinjam pakej mana
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau :x :D

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/274703279292916/detail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya.. :D

    Terima kasih byk2 :)cgrock

    Happy Birthday :)

    vimax sinrex vakoou originalextendersensaoilronado men gel wild-x pacak langitpheromaxpherolinspl supergelstud 100
    [img]
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register