proton

  1. TXT

    Proton X50 Dilancarkan 27 Okt 2020, Harga Serendah RM79200

    The time has finally come. After much suspense and eager anticipation, PROTON is officially ready to introduce you to a new level of intelligence with the PROTON X50! You are invited to meet Stylish Design, Powerful Performance, Outstanding Safety, Revolutionary Connectivity and Total Comfort...
  2. eddymzproton

    To Sell Rebate RM1000 Proton X70 Exec AWD

    http://eddymzproton.wasap.myREADY STOCK 1 UNIT PROTON X70 EXECUTIVE AWD WARNA PUTIH!!! Dapat sekali rebate RAYA RM1000 + GOODIES BAG + TINTED VOUCHER😲😲😲 Unit paling rare sekali dalam lineup Proton X70 iaitu versi AWD. Lepas ni pun Proton dah tak keluarkan lagi unit AWD. Jadi apa tunggu lagi...
  3. eddymzproton

    To Sell Proton X70 Ready Stock

    Proton X70 Ready Stock Jet Grey Premium 2 Units Cotton White Exec AWD 1 Unit -interest rate serendah 2.4% -ready stock -loan mudah lulus -boleh combine gaji suami isteri -adik beradik boleh jadi penjamin -banyak goodies -tinted voucher -coating voucher -smart tag
  4. eddymzproton

    To Sell Proton Promosi Raya

    NAK KERETA RAYA TAPI〰 -Takde lesen -CTOS? -Gaji tak cukup syarat? SAYA BOLEH BANTU!!! PROMOSI REBAT DARI RM2000 SEHINGGA RM3000!!! KERETA READY STOCK BOSSKUUU❗❗❗ GOODIES BANYAK! CASH VOUCHER PUN ADA! PALING PENTING LOAN MUDAH LULUS! HUBUNGI SAYA SEGERA; http://eddymzproton.wasap.my/...
  5. benartzam

    Wanted Proton Saga BLM / FLX

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Seperti tajuk diatas. Saya mencari Proton Saga BLM/FL/FLX untuk pembelian secara cash. Bajet 2015 :- BLM : 16k kebawah FL : 19k kebawah FLX : 21k kebawah Harga boleh dirunding lagi mengikut kondisi/tahun dibuat/trasmisi kereta. Lokasi : Saya di Ampang...
  6. qarm

    Wanted Timing Belt untuk BLM

    Salam semua nak mencari set timing belt sebab blm aku dh jejak 80ribu km perjalanan. Sesape ada jual, yg ori proton atau yg bagus pny, meh bgtau. Aku xlarat nk gi sc sbb 3 jam perjalanan. Kedai sparepart kt tmpt aku plak xde yg jual, klu ada pun jenama ntah apa2 plak.
  7. H

    Wanted Proton Saga FLX

    . Assalamualaikum. Saya nak beli proton FLX sbg kereta kedua. Auto. Yang paling murah boleh dapat. Saya area Kuantan. Mana2 pun boleh asalkan dpt harga terbaek. Leh PM saya. Atau kereta apa yang bulanannya lebih kurang dgn harga FLX ni. Terima kasih CG.:)cgrock
  8. S

    Wanted Mencari Skirt Depan Persona SE Original or Local [Gamber].

    Assalam.. Dear all .. Saya mencari SKIRT DEPAN Original utk PERSONA SE.. Kalau boleh ORIGINAL.. tapi kalau tak ada PU / Local yg dok biasa2 jual pun tak apa2.. but itu last choice.. Kasi saya harga nak tolak brapa.. dan Area mana.. kalau leh biarlah selangor senang nak angkut.. atau KL atau...
  9. imabiz

    Wanted (Dah Dapat) Proton Waja 2nd hand

    salam warga cg.. saya mencari owner waja yang ingin letgo kereta mereka.. Harga : sekitar 8k - 12k .. (kalau ade lagi murah lagi bagus.. hehe) Ciri-ciri: auto 1.6 ( 1.8 tak mau) sah dan ada geran (bukan kereta lari bank.. hehe) Lingkungan kawasan : Sepang / Banting / Putrajaya / Puchong /...
  10. L

    To Sell Proton wira 1.3 6K cash (Thread Closed - Sold)

    Salam warga CG, saya ingin menjual kereta wira aeroback kesayangan saya kepada warga CG yang memerlukan kenderaan ketiga /keempat untuk dilenjan. Hutang ngan bank dah selesai. sesape berminat sila PM. harga boleh dirunding lagi. saya terpaksa menjual kereta tu sebab saya akan melanjutkan...
  11. Quantum Success

    Wanted Extractor 4-2-1 Gen-2 Campro baru/2nd/swap

    sape ade 4-2-1 extractor gen2 nak letgo/swap bgtau la.. kalu dapat rege rm100 kebawah lagi cantik..:D:D aku nak buang buat tukun aku punya extractor 4-1 ni..:)):)cgrock
  12. P

    Wanted Inspira 1.8 manual terpakai (urgent!)

    siapa nak jual atau tau mana used car yg ada stock tlg hubungi teman.
  13. Berazam

    To Sell kereta dan motorsikal second untuk dijual

    Salam,Saya wakil kawan yang suruh jual kereta dan motor second untuk dijual,dibawah ni senarainya siap dgn harga 1.katana 650.tahun 81,rm17k 2.suzuki gsxr 1100 wp,tahun 97,rm22k 3.kawasaki zzr250,tahun 95,rm6k 4.iswara 1.3a,tahun 93,rm5k 5.iswara 1.5m,tahun 94,rm5.5k 6.nazaria,tahun 01,bg...
  14. boxer171

    Wanted Proton Savvy Crankshaft dan Piston

    Assalamulaikum semua warga Cg.. Saya mencari Crankshaft dan Piston untuk kereta Proton Savvy wife saya.. kalau ada sapa² yg nak jual / ada kenal sapa² yang nak jual boleh sms / call no saya kat bawah ni 019-5124110 kalau boleh takmo la yang mahal² sangat...dalam mudah ada org nak jual harga...
  15. C

    Wanted Gearbox savvy manual

    Saya ingin mencari gearbox untuk savy saya. savvy saya jenis amt 1.2 tapi sekarang saya mahu jadikan dia manual.. dimanakah agaknya barang dan pomen yg boleh melakukan kerja2 ini? berapa harga nya termasuk upah pasang.. tolonggggg
  16. D

    Wanted Proton arena 2nd hand

    sape ada proton arena 2nd nak jual? nak buat angkut sawit....
  17. M

    Wanted Proton saga lama URGENT!

    salam, sy sedang mencari proton saga lama xkisah la tahun brapa asalkan masih elok dan boleh bergerak. harga yg below 2k.. nk beli CASH!! sapa2 ada stock plz PM me.. sy berada di sekitar bandar baru bangi. tq:)
  18. M

    Promosi Loan Kereta Proton & Perodua

    Memang Hebat..Anda Beli sebuah kereta Produa atau Proton dan anda dapat cash payback RM10890..Pelik tapi benar..UNTUK SEMUA JENIS PERODUA/PROTON sahaja! Bukan MLM.. Bukan skim cari-cari orang Anda beli kereta, anda layak dalam program cash back payment..Mudah jer! Bawa pulang kereta baru di...
  19. shah_azli

    Wanted Aku Nak beli Proton Iswara 3 bijik murah2 je

    salam semua warga CG.. aku sedang mencari 3 biji Proton Iswara (2 Manual & 1 Auto) yang murah2..harga bwh rm3500..sape2 nak tolak bole PM aku.. tak kesah tahun bila asalkan kereta bukan mcm reban ayam & tiada modifikasi besar....rosak skit2 pon xpe..condition asal sedap mata memendang..kereta...
  20. danizone

    Wanted Nak sewa MPV - Toyota Avanza/Proton Exora

    salam,nak mtk tlg warga Cg sesape yg tau and ada buat khidmat sewa Mpv.Aku nak sewa ari sabtu ni sampai isnin.Mpv macam avanza,exora ke...:D Kalau ada roger2 eh kat sini
Top
Log in Register