BTC USD 38,576.1 Gold USD 2,037.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Mencari Skirt Depan Persona SE Original or Local [Gamber].

Samrizs

Active Member
Messages
1,271
Joined
Sep 15, 2013
Messages
1,271
Reaction score
10
Points
25
Assalam..
Dear all ..
Saya mencari SKIRT DEPAN Original utk PERSONA SE.. Kalau boleh ORIGINAL.. tapi kalau tak ada PU / Local yg dok biasa2 jual pun tak apa2.. but itu last choice..

Kasi saya harga nak tolak brapa.. dan Area mana.. kalau leh biarlah selangor senang nak angkut.. atau KL atau berdekatan..

Nak yg original utk warna BLUE Haze mcm kat bawah ni.. Kalua kata nak jual sekali ngn bumper pun Ok gak.. bagi tau price.. tapi kalau leh nak skirt depan sahaja... tapi kalau kata harga sekali bumper tu murah.. alang2 boleh jer...

persona%20001se%20ps%20(pu1218).jpg

2974661733_dd4f75022a.jpg
 
Sponsored Post

Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register