Wanted (Dah Dapat) Proton Waja 2nd hand

CG Sponsors




imabiz

Active Member
Joined
Mar 27, 2009
Messages
2,222
Reaction score
22
Points
35
salam warga cg.. saya mencari owner waja yang ingin letgo kereta mereka..

Harga : sekitar 8k - 12k .. (kalau ade lagi murah lagi bagus.. hehe)

Ciri-ciri: auto 1.6 ( 1.8 tak mau) sah dan ada geran (bukan kereta lari bank.. hehe)

Lingkungan kawasan : Sepang / Banting / Putrajaya / Puchong / Nilai atau yang berdekatan

kereta mesti dalam keadaan baik.. tak perlu repair2.. kira beli terus boleh pakai nak trip jauh.. hehe..

kalau boleh share gambar lagi best..

** kalau rasa harga tue rendah jgn gelakkan saya lak.. cuba nasib memang ade budget tue je.. hehe.. tapi berkenan nak pakai waja..

tq cg sudi support..
 
Last edited:
Sponsored Post

imabiz

Active Member
Joined
Mar 27, 2009
Messages
2,222
Reaction score
22
Points
35
kadang2 memang syg nak jual keta nie.. tapi kalau terbiar pun kesian kat die.. bagi je tuan baru yang menjaganya.. hehe..
 

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
7,023
Reaction score
230
Points
73
ade ke waja harga tu hehe...kalo pling murah pun sekitar 16k tu taun 2000..
 

dauskupang

Super Active Member
Joined
Sep 20, 2012
Messages
5,237
Reaction score
268
Points
81
x dapat kot bro harga tu...

gudluck TT...
 

imabiz

Active Member
Joined
Mar 27, 2009
Messages
2,222
Reaction score
22
Points
35
Kat mudah setakat ni 12k direct owner.. mana tau ade yg tersadai kat umah tu.. hehe..
 

imabiz

Active Member
Joined
Mar 27, 2009
Messages
2,222
Reaction score
22
Points
35
Kalau usedcar memang markup tinggi.. pasal tu carik direct owner.. kat mudah 2004 ada yg 15k..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register