proton waja

  1. skafever69

    Wanted Karpet lantai kereta waja

    sALAM, ADA TAK WARGA cg TAU, KARPET LANTAI KERETA WAJA.... SBB AKU SERVEY, NAK CUCI 6,7 RATUS.. BELI DALAM LINGKUNGAN TU JUGAK.. TAK TAK KEDAI MANA...?
  2. imabiz

    Wanted (Dah Dapat) Proton Waja 2nd hand

    salam warga cg.. saya mencari owner waja yang ingin letgo kereta mereka.. Harga : sekitar 8k - 12k .. (kalau ade lagi murah lagi bagus.. hehe) Ciri-ciri: auto 1.6 ( 1.8 tak mau) sah dan ada geran (bukan kereta lari bank.. hehe) Lingkungan kawasan : Sepang / Banting / Putrajaya / Puchong /...
  3. F

    Wanted Bodykit waja dan kedai cat murah

    salam nak tanya sape taw kedai jual bodykit waja R3 atau evo area kl sel gombak jb yang murah atau harga berpatutan... dan kedai cat kereta murah warna biru subaru impreza diamond atau oren diamond bole wasap saya 0182022177
  4. P

    Wanted Waja 4g18 aircond kompressor

    saya mencari good condition used atau barang potong waja 4g18 aircond kompressor.lokasi air hitam,johor... tolong email [email protected] jika ada dengan harga skali...
Top
Log in Register