car for sale

  1. thedoctor

    Wanted Trade in Perodua Axia

    salam.... dh lame nor xjeguk carigold..hihi.. axia g auto 2016..loan baru 2 tahun...bley trade in myvi baru x?? klau boley..atau boley tp kete lain... sile watsapp sy 012345 8483...
  2. S

    Wanted Kereta Perodua Kenari, Viva or Kelisa 2nd Hand

    Hi Salam To all... Hari ni Kereta Keluarga di kampung rosak.. all decide to get new car... Sedang mencari jenis yg susah rosak.. spare part senang.. dan tak banyak meragam... Decide utk dptkan Kenari.. Viva or Kelisa... AUTO... Warna tak kisah kalau boleh putih... So ada tak kat sini or...
  3. aqua.self

    Wanted Kereta MYVI Second (AUTO) thn 2006-2007

    salam warga CG, ambo nak cari kereta MYVI EZI (Auto) second, tahun 2006/2007.. Bawah RM23K Nak beli cash.. kalau ada bagitahu ambo. Terima Kasih.. Pm sy yea
  4. 1305

    Loan beli kereta baru, tapi blacklist. ada yang boleh beri perkhidmatan?

    Assalam... sebagaimana tajuk, aku n isteri dah blacklist. kereta atas nama isteri, dan aku gorentor.. skg aku yang bayar bulan2 dan tinggal lebih kurang RM18k x termasuk interest dan lain2.. mungkin dalam RM22k lebih kurang.. aku pulak, selain blacklist gorentor tadi, ada blacklist PL dgn...
  5. Ranimanzal

    Wanted Kereta station wagon

    SALAM MEMBER2 CR SEPERTI TAJUK KAT ATAS TU CIRI2 KETE YG AKU CR ADALAH: TAHUN BERAPE XKISAH ASAL BOLEH JALAN BIASANYA TAHUN HUJUNG 70-90an. ROTEX ADE KE XDE PON XPE ASAL KETE JALAN,BODY KLU KARAT PON OK ASAL XBELOBANG HUHU.ASAL KETE2 NI DR JENIS TOYOTA,MITSUBISHI @ NISSAN. REGE AKU BG REGE...
  6. imabiz

    Wanted (Dah Dapat) Proton Waja 2nd hand

    salam warga cg.. saya mencari owner waja yang ingin letgo kereta mereka.. Harga : sekitar 8k - 12k .. (kalau ade lagi murah lagi bagus.. hehe) Ciri-ciri: auto 1.6 ( 1.8 tak mau) sah dan ada geran (bukan kereta lari bank.. hehe) Lingkungan kawasan : Sepang / Banting / Putrajaya / Puchong /...
  7. semamak

    To Sell Honda Stream 2004 1.7cc

    Salam.. siapa berminat nak beli honda stream, tahun 2004, 1.7cc, good condition. Harga RM58,000/-.. Kalau CASH boleh nego sampai jadi... insyaAllah.. :)cgrock CD Player, Leather seats, Airbag driver, ABS Brakes, Sport rims, Central lock, Adjustable steering. Free Excident, Free Modified..
  8. L

    To Sell Proton wira 1.3 6K cash (Thread Closed - Sold)

    Salam warga CG, saya ingin menjual kereta wira aeroback kesayangan saya kepada warga CG yang memerlukan kenderaan ketiga /keempat untuk dilenjan. Hutang ngan bank dah selesai. sesape berminat sila PM. harga boleh dirunding lagi. saya terpaksa menjual kereta tu sebab saya akan melanjutkan...
  9. puteryraina

    Wanted Kereta Tayar Empat (tidak termasuk tayar spare)

    Salam, mulakan dgn :)... Teman ingin mencari kereta samada baru atau 2nd. Oleh kerana CG banyak otai2 dlm segala bidang di Mesia ni, teman nak bertanya... Boleh ke beli kereta dengan situasi berikut... 1. Slip Gaji takde (gaji pakai cash, Gaji pun bawah RM1000) 2. Bayaran bulanan yg mampu...
  10. K

    To Sell Kancil 850 mata bulat 2003 manual

    Hi semua, Saya ingin menjual model di atas dengan harga RM8000. Berminat sila PM saya. Enjin sudah overhaul.
  11. H

    Wanted Honda stream 2.0 ivtec 2005

    salam ,saya sedang mencari sebuah honda stream 2.0 ivtec tahun 2005 keatas model kedua harga lebihkurang bawah 55 k pm or email for detail tq email sy [email protected]:)cgrock
  12. impreza3030

    Wanted Viva 660 / 850 (M) 2007 keatas

    assalam.. kot ada sapa2 yg nak lego keta spec macam kat atas ni, blh la PM aku ASAP. harga tawaran max : rm15000 SAHAJA. p/s : kos sampingan spt puspakom dll tu, blh runding. :)
  13. M

    Wanted [CLOSED]Kelisa MANUAL byr CASH

    Minta tlg pada warga CGrian yg kenal atau ada di kalangan owner di sini yg nak jual kelisa manual, tahun 2004 ke atas, bawah 14k secara cash area KL atau SELANGOR shj..tlg contact sy segera ya! Terima kasih byk2..:)
  14. P

    Wanted MYVI manual 2nd hand

    Salam, Siapa Ada myvi manual utk dijual blh hubungi saya. Urgent!
  15. Berazam

    To Sell kereta dan motorsikal second untuk dijual

    Salam,Saya wakil kawan yang suruh jual kereta dan motor second untuk dijual,dibawah ni senarainya siap dgn harga 1.katana 650.tahun 81,rm17k 2.suzuki gsxr 1100 wp,tahun 97,rm22k 3.kawasaki zzr250,tahun 95,rm6k 4.iswara 1.3a,tahun 93,rm5k 5.iswara 1.5m,tahun 94,rm5.5k 6.nazaria,tahun 01,bg...
  16. K

    Wanted Hilux Sambung Bayar

    Salam Warga CG..saya mencari hilux vigo tahun 2005 ke atas..tq :)
  17. T

    To Sell Kereta berjenama spt. Audi, Mercedes, dll murah dari harga pasaran

    Pihak kami telah dilantik sebagai agen untuk menjual kereta berjenama. jenis kereta terdiri dari : Mercedes,Audi,BMW,Ferrari,Bentley,Porche,limborgini ,Cooper dan bermacam jenis kereta. Kami mengalu-alukan pembeli perseorangan atau bulk purchase dari syarikat-syarikat penjual kereta terpakai...
  18. S

    Wanted Toyota Estima supercharger 2.5 (A)-komisyen rm1000

    salam warga semua.. saya nak beli kereta Estima supercharge 2.5 (A) model tcr11 dan keatas sekitar tahun 1996-2000. budget saya RM16000.00 cash. kalau korang ada sedar mara/jiran/kawan yang sedang pakai dan mgkn sedang mencari pembeli sila rekomenkan kpd saya.sekiranya saya jd beli saya bg upah...
  19. cerner

    Wanted Kereta Wira 1.5A 2nd, bayar bulan2 RM250 - RM400.

    Salam semua.. Aku nak cari kete wira 2nd hand. Bayar montlhy dalam rm250 - rm400. Sape ade kete.. Tlg.. URGENT nk pakai kete.. Tulun.. tulun.. huhu..
  20. emasrakyat

    To Sell Toyota Caldina fo sale (Sambung bayar-Direct Owner)

    Model: 4wd cc:2000 Warna: silver Tahun reg:2007 Tahun Buatan:2002 Harga:RM23,000 (boleh runding) Bulanan: RM1,300 Hutang Bank: lagi 5 tahun Call 013-2013995 Amirul
Top
Log in Register