K
Reaction score
7

Profile posts Latest activity Postings About

  • my advise kalau pakai android, jangan buat rooting. salah buat jahanam motherboard. iphone kalau jailbrake takde masalah. senang nak restore semula to original setting. :)
    takder IMEI? bro dah buat "rooting" ker? kalau case buat rooting and rosak kene tukar motherboard. price estimated for RM500. let me know kalau berminat.
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau :x :D

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/274703279292916/detail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya.. :D

    Terima kasih byk2 :)cgrock

    saya berminat tapi takut bro..tgk wish tu ada no plet..saya slalu travel utara selatan..terima kasih reply mesej saya
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register