Mana lagi sesuai Toyota Vios atau Honda City

CG Sponsors




pijang

Fun Poster
Joined
Sep 15, 2012
Messages
363
Reaction score
0
Points
10
nak minta tolong warga cg bg pendapat..mana satu model sesuai antara vios dengan honda city:) saya sudah kerja 1 taun lebih..income kalo xdak ot dalam rm2800..kalo ot dapat la rm 4000..tp nak angkat yang secondhand saja..bajet dalam 600 sebulan:D..tolong ya:)cgrock
 
Sponsored Post

Forex888

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2008
Messages
5,241
Reaction score
67
Points
80
Dua2 pun ok.. tapi kalau second hand kena tgk betul2..
 

jimmiejb

Fun Poster
Joined
Sep 23, 2011
Messages
216
Reaction score
1
Points
15
baru pun Vios kalau AT type J spec dlm RM645 je sebulan..kalau nak diskaun tinggi skit Vios PM saya nnti saya bg no contact sale man tu..tp di johorla..
 

kingpinz

Active+ Member
Joined
Oct 30, 2007
Messages
3,167
Reaction score
0
Points
20
comparison city-vios ni isu famous dulu lagi.. ambik vios laaa... timing chain tu.. lasakk..
 

bart72

Active+ Member
Joined
Aug 22, 2007
Messages
4,269
Reaction score
12
Points
25
aku pilih vios engin ok sikit pada city.bik bru la tt
brapa duit aje klu bik c2 nie teruk sikit.
 

pijang

Fun Poster
Joined
Sep 15, 2012
Messages
363
Reaction score
0
Points
10
aku pilih vios engin ok sikit pada city.bik bru la tt
brapa duit aje klu bik c2 nie teruk sikit.
owh..apa kelebihan enjin vios berbanding city? saya ni bab keta memang xtau apa2:))
 

bart72

Active+ Member
Joined
Aug 22, 2007
Messages
4,269
Reaction score
12
Points
25
owh..apa kelebihan enjin vios berbanding city? saya ni bab keta memang xtau apa2:))
klebih vios bila stat cam ok sikit,city stat cm wira.vios enjin mmg save minyk.klu suspention vios lgi tahan pada city.aku 2 biji keta nie aku pki tuk buat sewa kt tempt aku.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register