BTC USD 39,994.3 Gold USD 1,830.24
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Commercial Engines and Performance Parts From Japan

balqisazad

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
2,574
Reaction score
9
Points
25
Kak sue nak promote biz saudara kak sue kat sini..

Anak muda melayu yang menjalankan biz Importer/Exporter/Dealer for Used Auto/Sell Commercial Engines and Performance Parts From Japan .Parts diambil direct dari Japan.So jika ader yang berminat untuk melihat Commercial Engines and Performance Parts sperti Nissan,Honda,Toyota,Ford dan Mercedes Benz boleh datang ke

No 9,jalan IKS.M3,Taman IKS Merdeka,75350 Batu Berendam,Melaka
atau hubungi Zainal @012-2374484.

Lepas raya nie akan pergi semula ke Japan..
 
Sponsored Post

adioz88

Super Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
6,659
Reaction score
11
Points
65
bagus ada peluang macam ni
berapa hb pula dia ke jepun
Dapat tahu range harga lagi menarik kak
 

balqisazad

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
2,574
Reaction score
9
Points
25
bagus ada peluang macam ni
berapa hb pula dia ke jepun
Dapat tahu range harga lagi menarik kak

akak x pasti tp hari tu masa dia lepak kat rumah akak,dia kata lepas raya nie nak naik semula ke Jepun,nak tgk barang..cuba contct no tertera..kata no hp nie Kaklong Suri (Bukit Katil) yang bagi.Stok 1 kontena yang masuk hari tu dah abis lego customer amik..
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
mcm best....
 

adioz88

Super Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
6,659
Reaction score
11
Points
65
akak x pasti tp hari tu masa dia lepak kat rumah akak,dia kata lepas raya nie nak naik semula ke Jepun,nak tgk barang..cuba contct no tertera..kata no hp nie Kaklong Suri (Bukit Katil) yang bagi.Stok 1 kontena yang masuk hari tu dah abis lego customer amik..

saya nak melencong sikit boleh dak kak
nak beli aftermarket parts / riding apparel motosikal.
nak benda kecik2 aja
yang saiznya tak lah sebesar kebanyakan parts kereta :D
 

ed_zero

Super Active Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
5,193
Reaction score
161
Points
73
aku nk buka bisnes ni bole x? camne cara?
modal minima brapa?
sp2 ada tips or pengalaman utk di share?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register