To Sell Vanzo Car Perfume

CG Sponsors




userun

Super Active Member
Joined
Mar 16, 2009
Messages
6,383
Reaction score
72
Points
80
Tahukah Anda, Vanzo Satu-Satunya Jenama Pewangi Kereta Ada Sijil COA Dan Super Health Brand Yang Dijamin Selamat Untuk Diguna


Hanya ada satu sahaja jenama pewangi yang menerima sijil COA (Pensijilam Analisis) dan penarafan Super Health Brand seterusnya dijamin selamat dipakai. Produk tunggal tersebut adalah pewangi kenderaan jenama VANZO!

COA-1.jpg


Apa signifikannya untuk pewangi kereta mendapat jaminan selamat dipakai? Untuk pengetahuan anda semua, pewangi kenderaan dihasilkan dengan menggunakan pelbagai bahan kimia, antaranya adalah FORMALDEHYDE, TOLUENE dan BENZENE. Tiga bahan kimia ini sebenarnya berbahaya kepada kesihatan anda. Jika anda perasan, anda mungkin pernah merasa pening, loya ataupun pedih mata apabila terhidu bau daripada pewangi-pewangi tidak dijamin yang mengandungi bahan kimia ini.

Berbeza dengan Vanzo yang menerima sijil COA, produknya 100 PERATUS DIJAMIN BEBAS daripada tiga bahan kimia di atas sekali gus melayakkannya menerima anugerah Asia Pacific Super Health Brand (Emerging Enterprise) 2018-2020. SK sendiri dapat rasa perbezaan apabila menggunakan pewangi yang dikeluarkan oleh Vanzo berbanding pewangi-pewangi yang lain. Yelah, siapa yang tak sayang kesihatan diri kan? Kalau sakit, bukan setakat diri sendiri susah, orang lain pun turut susah.

Asia-Pacific-Super-Health-Brand-EE-OL.jpg


Selain itu, Saya juga yakin bahawa produk BEBAS ALKOHOL adalah satu keutamaan kepada semua kan. Yelah, walau pewangi kereta ini tidaklah disembur pada baju dan jauh sekali untuk dijamah sebagai makanan, tapi kalau dah ada pilihan produk pewangi bebas alkohol dalam pasaran, kenapa kita harus memilih yang lain kan?

So, jaminan untuk anda, Vanzo juga menjadi satu-satunya produk pewangi kenderaan dalam Malaysia yang diuji di makmal dan diberi sijil pengesahan bahawa produk in bebas alkohol. Pewangi kenderaan lain yang mempunyai alkohol biasanya mengandungi bahan-bahan kimia seperti methanol, formaldehyde dan lain-lain lagi. Dah lah bersifat alkohol, berbahaya kepada kesihatan pula tu. Anda sudah tentu tidak mahu haruman ‘palsu’ beredar dalam kenderaan anda yang mungkin ada bayi atau kanak-kanak di dalamnya kan.


cert-vanzo-1.jpg


Jadi, Vanzo kekal tegas dengan idea bahawa pewangi kenderaan seharusnya menjadi sesuatu yang sihat. Justeru, bagi memastikan produk mereka merupakan produk ‘’Sifar Risiko Kesihatan’’, bermakna Vanzo juga harus menjadi pewangi yang bebas alkohol. Selain berbahaya, kandungan alkohol dalam pewangi juga menyebabkan bau pewangi tidak tahan lama. Kebiasannya, hanya pewangi kenderaan gred rendah sahaja mengandungi alkohol, manakala pewangi berkualiti tinggi seperti Vanzo menjadi satu-satunya pewangi yang tidak mengandungi sebarang alkohol.

Lebih dari itu, Vanzo menggunakan teknologi daripada Jepun. Bila sebut Jepun, anda sendiri pun sudah sedia maklum dengan kualiti kerja dan standard yang diamalkan di negara sana. Bagi menghasilkan satu pewangi kenderaan yang Selamat, Harum dan Tahan Lama iaitu selama 60 Hari, Vanzo bekerjasama dengan OGAWA & TAIYO, syarikat paling berwibawa dalam industri haruman automotif untuk mendapatkan bahan mentah.


Ingredient-Supplier.jpg


Berbekal pengalaman gergasi Jepun ini selama 120 tahun dalam industri, Vanzo kekal komited untuk menawarkan anda produk pewangi kenderaan yang selamat, boleh diharap dan mutu yang berkualiti tinggi.

Ok, Saya dah kongsi dah dengan anda kenapa anda perlu guna Vanzo, jadi seterusnya Saya nak berkongsi pula mengenai aroma-aroma yang ditawarkan oleh Vanzo untuk anda. Terdapat tiga varian pewangi kenderaan yang setiapnya mempunyai aroma tersendiri. Lagi pula, tak susah untuk anda membezakan pewangi-pewangi ini kerana Vanzo hadir dengan rekaan yang elegan dan nama yang unik.

English Pear

Wangian lembut beraroma bunga ekskusif untuk wanita yang berketerampilan.


Secret Musk

Wangian campuran bunga


Velvet Musk

Wangian yang lembut ada sedikit lemon


c93db449861e09293b569c87b822bb38.jpg


Lebih menarik, Vanzo sebenarnya merupakan pewangi kenderaan pilihan ramai seleberiti tanah air antaranya adalah wawa zainal dan Sharnaaz Ahmad. Kenapa golongan artis pun memilih produk daripada Vanzo? Semua tahukan artis kerjanya memerlukan tubuh badan yang sihat dan penampilan yang ceria sepanjang masa untuk menghiburkan peminat-peminatnya. Jadi tak hairanlah kalau mereka memilih untuk menggunakan Vanzo yang sudah di jamin selamat dan menawarkan pelbagai varian aroma.

1591233070902.jpeg


1591233471680.jpeg


Jadi apa tunggu lagi dapatkan segera wangian kereta Vanzo daripada ejen yang dilantik.
Ada dua jenis saiz botol yang boleh dipilih
- 65ml (letak di dasboard, pelekat disediakan) RM25
- 16ml x 2 ( lekatkan di lubang aircond, clip disediakan) RM25

kos penghantaran RM6.

Sila buat tempahan di sini

www.wasap.my/601127422082/nak_vanzo_carperfume
 
Top
Log in Register