car spare part

  1. M

    To Sell Fuel Injector Myvi 1.3

    Fuel Injector Myvi 1.3 4 biji. working condition. RM140 nego Putrajaya / KL Jln semarak PM. SMS. Whatsapp. 012 285 4085
  2. S

    To Sell Lampu Headlamp

    Salam,Sesiapa nak lampu kereta...sy jual rm50...condition baik lg...Berminat sila pm dan boleh ambil di Petron Selayang
  3. S

    To Sell Spring kereta Wira

    Salam,Sesiapa nak spring kereta wira...sy jual rm50...condition baik lg...Berminat sila pm dan boleh ambil di Petron Selayang
  4. nasuha_2007

    Wanted Kereta Scrap Singapore - untuk spare part

    Kepada pemilik2 keter scrap yang nak tolak sbb kete dah tak pakai lagi. Daripada biar tersadai boleh la jual untuk wat duit raya. Sila pm kat saya dengan maklumkan model kereta & tahun. Apa2 model pun diterima. Apa2 nti kita boleh berhubung melalui wassap.
  5. Deenz Work

    Wanted Inner pillar utk kancil petak 660

    Assalamualaikum warga CG. Saya mencari inner pillar utk kancil petak 660. Dah try tanya banyak kedai aksesori, tapi semua takde jual. Nak beli kat kedai aksesori perodua, tak tau pula kat mana kedainya. Siapa ada inner pillar ni, atau tau kat mana boleh dpt, mohon pm/whatsapp saya.. pertolongan...
  6. juragan85

    Wanted Mencari lampu belakang honda ek spec 99

    As salam dan salam sejahtera.. Sapa2 tahu kt mana ada jual barang2 halfcut honda ek sila roger..:D Kalau boleh nk beli sebelah kanan sahaja..
  7. lizanz

    Wanted Bonet Belakang Viva

    Salam Sejahtera semua...minta tolong kalau2 ada yang nak jual Pintu Bonet Belakang Viva...Whatsapp saya 019-4035317.
  8. may4ver

    Wanted Lampu depan original Persona Elegance

    As salam Sy nak cari lampu depan kete persona elegan. Sbb dulu beli kete 2nd..owner tukar lampu lain. Jd klu jln malam2 chaya tak terang...samar2 je. So ingt nak cari yg asal blk... Klu beli direct proton mahal kan. Tak ada ke kaki2 proton kt sini ye. Mana tau lh bg hrga adik beradik :)
  9. qarm

    Wanted Timing Belt untuk BLM

    Salam semua nak mencari set timing belt sebab blm aku dh jejak 80ribu km perjalanan. Sesape ada jual, yg ori proton atau yg bagus pny, meh bgtau. Aku xlarat nk gi sc sbb 3 jam perjalanan. Kedai sparepart kt tmpt aku plak xde yg jual, klu ada pun jenama ntah apa2 plak.
  10. bell_phd

    Kedai mane yg boleh repair starter kereta ?

    salam semua geng cg... nak tye sikit kt area kl ni kedai pomen mne yg bole repair starter kereta...sbb starter ku problem...kne ketuk2 bru nk jalan...so rase karbon dlm tu je yg rosak..ade kedai yg bole buat tp jauh la kt nilai..nk tahu klu ade mbe2 yg tahu kdai mne bole buat...me stay kt area...
  11. H

    To Sell Honda Parts for Sale!!!

    "you can look up your parts here at www.torontohondaparts.com" "buy parts online at canadianhondaparts.com and use coupon code super20 at the checkout and receive a 20% discount on you order"
  12. blackjack_5946

    WTA : Toyota [email protected] IS200

    Ade sesiapa cgrian yg pakai toyota [email protected] x?? aku just nk tanye dari segi : 1. Fuel Consumption 2. Spare Part 3. Maintainance/Susah x nk jage 4. 2nd Value 5. Performance Harap dapat membantu.. :)cgrock
  13. abangbeca

    Wanted URGENT !! Perlukan quotation utk spare part kereta

    Salam cgrian Mesti sapa2 ada ctc atau blh supply spare part seperti di bwh dgn kadar segera..bg quatation dulu..klu rege ngam terus deal...prefer area KL sj....boleh email ke [email protected] @ call aku trus 0122784538 Model kereta toyota caldina ZT 2000cc tahun 2002. Nak cari barang...
  14. sazleej

    Wanted Compact LED Projector, Garam Bukit Biji dan lain2 dengan harga yang best

    Salam.. aku nak carik : 1. benda2 di atas ( LED projektor untuk mengajar :">:"> ) mesti terang 3000 lumen ke atas :-? dan boleh digunakan dalam kelas sekolah menengah... 2. Garam bukit 100% asli, macam garam jantan.. 3. ps3 jailbreak.. ( 320 Gb ) .. anak dah bising nak main game.. Jailbreak...
  15. bobmudah

    Wanted Rim standard Kancil 12 inch CLOSE

    salam semua..ade tak sesapa yg nak jual rim standart kancil 12inch..kalo ade pm kawan ye..thanks..
  16. xaimisa

    (URGENT) Kedai Ketuk Dan Cat...~ mencari kedai spare part kereta yang OK....

    As salam.. Saya memerlukan rakan2 atau otai2 yang pernah membuka bengkel ketuk dan cat berminat hendak meluaskan perniagaan/membuka cawangan baru di auto service centre saya di seksyen 24 shah alam.. Dan saya ingin tanya kalau ada kawan2 cg yang bukak kedai spare parts kereta atau bole bgtau...
  17. boxer171

    Wanted Proton Savvy Crankshaft dan Piston

    Assalamulaikum semua warga Cg.. Saya mencari Crankshaft dan Piston untuk kereta Proton Savvy wife saya.. kalau ada sapa² yg nak jual / ada kenal sapa² yang nak jual boleh sms / call no saya kat bawah ni 019-5124110 kalau boleh takmo la yang mahal² sangat...dalam mudah ada org nak jual harga...
  18. C

    Wanted Gearbox savvy manual

    Saya ingin mencari gearbox untuk savy saya. savvy saya jenis amt 1.2 tapi sekarang saya mahu jadikan dia manual.. dimanakah agaknya barang dan pomen yg boleh melakukan kerja2 ini? berapa harga nya termasuk upah pasang.. tolonggggg
  19. aiman27

    Kedai jual spare part kereta kat kedah

    kalau kat kedah ini aku biasa beli spare part kereta kat ken-ken auto di jln putra, alor setar dan jitra auto kat depan mini stadium jitra. kalau rakan2 CG pula biasa beli kat mane? nt senang lain kali kita nak dapatkan spare part. kalau boleh dapat kedai yg jual pada harga yg lebih murah lg...
  20. M

    Wanted Enjin turbo Eterna 6a12tt

    sesiapa runner yg ade stock 2 biji turbo dr enjin eterna 6a12tt sila msj saya di no 0147967619.turbo asal dr eterna yerrr.nk 2-2 biji..
Top
Log in Register