car spare part

  1. selipar2010

    Wanted Toyota Vios Spare Part Besi Utk Power Window

    Salam, Kepada sape yg keja kedai potong ke sape2 bleh tlg carikan...nanti saya bg laaa komisen skit...huhu Kalau ade saya nk cari Vios punyer besi kt dlm tu....power window x bleh turun naik Kalau ade PM me pls Terima kasih
  2. ryazoe88

    To Sell Performance Part car for Sale

    assalamualikum bro-bro cgrians sekalian. disini saya mahu mennjual items: CALL: 014 5070381 (joe) Tomei fuel regulator new item 100% original come with box and warranty 1 year. -very cheap -RM 160.00 ONLY-CALL: 014 5070381 (joe) SubFuel regulator come wiith box -RM 120.00 -FREE DELIVERY...
  3. demonte

    Wanted Pintu kereta Saga

    [b]salam warga cg. Ada tak sesapa tau mana bole dapat 4 pintu proton saga . Budget aku chiput aje dalam rm100. Tulung... Tima kasih.. [/
  4. S

    Wanted Cari Tayar Terpakai

    Salam semua... nak tanya, kat area shah alam or klang. kedai mana ada jual tayar kereta terpakai pada rege rm50 kebawah sebijik? takmau tayar 'korek2' okey.. bunga 50% pon ok gak.. kalau ada tolong inform secepat yg mungkin.. :D:D
  5. trust me

    To Sell Skirting TRD Toyota Vios utk dijual

    skirting TRD vios utk dijual di area lembah klang... original part dr toyota... harga pasaran rm2k tp aku jual rm1500 je sape2 nk bole pm aku...
  6. chaphoo

    Wanted Tolong Carikan Aku, Body Part Toyota Levin BZR

    Salam,,, aku tengah cari bodypart depan BZR,,, FENDER,BONNET,BUMPER COMPLETE WITH LAMP(SMOKE LAMP),SIGNAL AND SPORTLIGHT gambar seperti di bawah le... sapa yang dapat carikan untuk aku?? bagitau aku dulu harga barang,,,kita nego2.. leh cari di halfcut... kalau bleh area dekat ngan tempat...
  7. tebbaloi

    Wanted 1 Set Meter WIRA 1.5M 2nd hand

    salam kepada warga CG semua.. speedometer wira aku rosak daa.. km mileage dan jarum speed tak jalan.. kekadang ok kekadang tak ok :(( :(( pomen aku dah cek kabel.. ok no prob.. so skrang ni most probably defect is da speedo meter set :(( :(( tulung aku cari yg 1set 2nd ok.. yg baru mahal ya...
  8. redox6464

    Wanted Tayar + Rim 15" Myvi

    Salam.. arini agak bernasib malang bila tayar kete aku kena curi 2 bijik.. ( depan/blkang )sbelah kiri.. and kete sbelah aku plak.. kena curi gak.. 2 biji. (depan / blakang) sbelah kanan dengan kate laen, pencuri tu dapat 4 biji tayar kete la.. so , dengan urgentnye aku ingin membeli...
  9. balqisazad

    To Sell Commercial Engines and Performance Parts From Japan

    Kak sue nak promote biz saudara kak sue kat sini.. Anak muda melayu yang menjalankan biz Importer/Exporter/Dealer for Used Auto/Sell Commercial Engines and Performance Parts From Japan .Parts diambil direct dari Japan.So jika ader yang berminat untuk melihat Commercial Engines and Performance...
  10. Diablo kartel

    Wanted Head kereta kelisa n pully

    salam buat warga CG... aku sedang mencari head kelisa 1.0 kosong standart dgn pulley skali... so sesape ade sila pm aku for best price.. nak secepat yang boleh..
  11. C

    Wanted Inner Car Tube Korea / Japan

    I am looking for the inner car tube korea / japan type as much as possible. Provide me your price. Long term demand!!!
Top
Log in Register