Wanted mencari sesiapa yg pandai buat wiring kereta sekitar putrajaya, serdang,puchong,dsb..

CG Sponsors




ocean gurl80

Super Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
7,697
Reaction score
9
Points
65
salam semua warga cg..

saya tgh mencari sesapa yg pandai buat wiring kereta..

aku nk kemaskan balik wiring kereta kt bawah steering dashboard kete aku yg sgt sgt berselerak..banyak wire yg tknk , tapi ada kt sana..menyemakkan mata je..

kalau ada sesapa yg pandai kemaskan balik dan adjust apa apa yg patut..pm kat aku ye..

kat kedai akesori diaorg tknk buat kerja camni sebab job ni kira remeh (muraH) ..aku dah ada tnaya beberapa kedai aksesori tadi, tapi semua bg alasan dtg time kedai tkde org..hihi
 
Sponsored Post

gmsatria

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
8,764
Reaction score
6
Points
65
bro buat pe sampai byk wire tue?
 

ocean gurl80

Super Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
7,697
Reaction score
9
Points
65
bro buat pe sampai byk wire tue?
mcm mcm...wiring kete alarm lama ada ada dlm tu walaupun tk guna..then wiring speaker, wiring alarm baru, wiring apa tah lg.penuh dgn segala macam wire yg berwarna warni bwh daashboard tu....aku tgk pun dah sakit mata dah...
 

ocean gurl80

Super Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
7,697
Reaction score
9
Points
65
bump malam ni......tkde sapa yg pandai ke,,huhu
 

isolectwar

Active Member
Joined
Jul 5, 2008
Messages
1,832
Reaction score
4
Points
35
sakit mata kasi tutup jer lah TT...
better TT cari tape hitam byk2 pastu kasi balut jer semua wire tu...
hanya 2 sen teman...
 

ocean gurl80

Super Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
7,697
Reaction score
9
Points
65
sakit mata kasi tutup jer lah TT...
better TT cari tape hitam byk2 pastu kasi balut jer semua wire tu...
hanya 2 sen teman...
huhu..tak blh mcm tu bro..wiring dlm kete tk blh simply wat je,,nanti short payah gak,,

kete aku tu mmg sgt berserabut dgn wire sire apa tah..banyak yg tk guna,,tp tk reti nk buangcamner,,tkt salah buat..jadi lain lak,,hihi:)cgrock
 

Sengkuang13

Active Member
Joined
Jun 23, 2011
Messages
1,276
Reaction score
1
Points
25
bro..actualy bukan kerja mudah or murah punya kerja..sebb tue kdai aksesori suh dtng time orang xada..hehe..
 

ocean gurl80

Super Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
7,697
Reaction score
9
Points
65
bro..actualy bukan kerja mudah or murah punya kerja..sebb tue kdai aksesori suh dtng time orang xada..hehe..
btl bro,,mmg bukan kerja mudah..aku dah g 4 kedai aksesori,,semua kata tknk buat ataupun kalau ada yg blh wat..diaorg kata dtg time tk bz...camner la aku tahu bila diaorg tk bz kan..hihi
 
Sponsored Post
Top
Log in Register