To Sell JIMATKAN MASA! Dapatkan servis kereta yang profesional ke rumah anda!

CG Sponsors




max331279

Freshie
Joined
Jan 10, 2018
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
Salammualaikum, saya nak kongsi tentang satu perkhidmatan yang ada di Malaysia sekarang. Ia panggil Maxx ‘N Go, sedia ada di

  • KL-Klang Valley
  • Ipoh, Perak
  • Pulau Pinang
  • Johor Bahru
  • Seremban
  • Melaka

Mereka akan datang tempat kamu untuk tukar minyak hitam kereta, so tak perlu buang masa pergi bengkel.

Untuk dapatkan perkhidmatan ini, anda perlu muat turun applikasi dan buat booking. Selepas itu mekanik akan datang tempat anda untuk buat servis kereta. Rumah, pejabat atau tepi jalan pun boleh, selagi ada ruang cukup.



Perkhidmatan ini memang bagus untuk yang penat berhari-hari kerja dan tak sempat bawa kereta ke bengkel pada hujung minggu. Pengguna boleh book servis menggunakan telefon bimbit, dan berehat di rumah, main anak-anak sambil kereta diservis.

Setiap servis Maxx ‘N Go termasuk:
  • Penggantian oil filter
  • Isi semula cairan percuma (ATF, coolant etc)
  • Penghantaran percuma!
  • Pemeriksaan kereta percuma!

Perkhidmatan Maxx ‘N Go memang bagus untuk jimat masa, wang dan kurangkan masalah. Selain ini, Maxx ‘N Go app itu pun ada “Maxx ‘N Go Hero” yang boleh membantu anda jika kereta rosak.

Tak perlu kelam-kabut! Maxx ‘N Go Hero boleh membantu anda dengan yang tersebut:

  • Penghantaran minyak kecemasan
  • Penukaran tayar kecemasan
  • Bateri “jumpstart”
  • Penukaran bateri
  • Perbaikan kerosakan kecil

Muat turun applikasi Maxx ‘N Go dari Apple App Store atau Google Play Store!

P.S. Menempah dengan kod MNG2U untuk dapatkan RM40 potongan dari 2 kali servis pertama.



FB: https://www.facebook.com/app.maxxngo/
Laman: http://maxxngo.com/
 
Last edited:
Sponsored Post

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,447
Reaction score
80
Points
125
mmg menarik nih....cuma aku dah biasa guna castrol yg beli 4 botol percuma 1 botol tu plak uhuhuhuh
 
Sponsored Post
Top
Log in Register