minyak hitam

  1. M

    To Sell JIMATKAN MASA! Dapatkan servis kereta yang profesional ke rumah anda!

    Salammualaikum, saya nak kongsi tentang satu perkhidmatan yang ada di Malaysia sekarang. Ia panggil Maxx ‘N Go, sedia ada di KL-Klang Valley Ipoh, Perak Pulau Pinang Johor Bahru Seremban Melaka Mereka akan datang tempat kamu untuk tukar minyak hitam kereta, so tak perlu buang masa pergi...
  2. L

    To Sell Raya Promotion :Mitsubishi Fully Synthetic Engine Oil 5W-40 SM/CF, by ENEOS, Japan

    Mitsubishi Fully Synthetic Engine Oil 5W-40 SM/CF Specially Formulated for Mitsubishi Motors petrol and diesel engines. This product surpasses the performance of normal commercial engine oil. The modern and reliable additive technology of Mitsubishi Motors Genuine Engine Oil 5W-40 SM/CF...
  3. shahiekazshop

    Hdn card penjimatan minyak dan elektrik sehingga 40%

    HDN CARD PENJIMATAN MINYAK DAN ELEKTRIK SEHINGGA 40% * Inovasi baru & berteknologi tinggi * Produk anti radiasi * Kalis air & tahan pada suhu yang tinggi * Selamat & sesuai digunakan pada semua jenis kenderaan * 100% terbukti berkesan * Amat selamat & sesuai untuk semua kenderaan...
  4. nizam aziz

    Wanted Minyak kapal... kuantiti bayak...

    Nk cari minyak kapal....less 5% air kuantiti besar...minimum 200 tan / month nk sain kontrak amik bulan2... harga canteeek...n nego lg... 016 993 1477 ..nizam aziz [email protected]
  5. nizam aziz

    Mencari formula utk menjernihkan minyak hitam terpakai

    Mintak bantuan rakan2... saya mencari formula utk menjernihkan minyak hitam terpakai.... jika kwn2 ada info... sy sedia berbincang...cara baru ok... cara klasik pun ok... jika kwn2 mintk bayaran ..sy sedia berbincang... pm , sms/wassap..0169931477 tqvm
  6. nizam aziz

    Wanted Minyak Hitam Terpakai, minyak hidraulik, trasformer terpakai

    Nk beli Minyk kotor/hidrolik/ trasformer terpakai dgn harga patut.... kalu boleh, dgn kuantiti yg agak bnyk... kalu minyak agak bersih atau mmg bersih , boleh bincang harga lg... kalu melibatkn DOE license, sy juga akn membayar pd tuan , dn pihak tuan tkperlu membyr pd servis sy.. tq -...
  7. F

    To Sell (WTS)Minyak enjin ELF Molygraphite

    Salam, Saya faliq menjual minyak enjin kereta dengan memberi full warranty untuk setiap pembelian. Pembeli yang membeli 3 ke atas akan diberi 10% diskaun.Boleh hubungi 0192152522 atau whatsapp pun bole. Super Sporti ADV Engine Oil - RM 73.00 Elf Molygraphite 10W30 Engine Oil (3 litres)- RM...
  8. hafiy

    To Sell Enjin makin lancar, poket makin tebal !

    Produk Legend Sepanjang Zaman ELF !! Dealing method: COD Serdang, Seri Kembangan, Alamanda Putrajaya, Bandar Baru Salak Tinggi ( bergantung kepada kelapangan saya) Postage seluruh Malaysia (flat rate RM 10 !!!) Location of seller: Serdang, Selangor Contact method/details: PM / 013-3437736 ...
  9. T

    To Sell Minyak Hitam Terpakai

    Pihak kami mempunyai simpanan minyak hitam terpakai utk dijual. Hubungi saya timoer 013-3958508
  10. Skyvwalker

    deleted .....

    deleted .....
  11. K

    To Sell Minyak hitam terpakai untuk dijual

    Sesiapa yang nak beli minyak hitam terpakai oleh hubungi saya [email protected]:D
  12. eddie80

    Wanted Minyak Hitam Terpakai SW305 & SW306

    Salam.. Sorry klu tajuk ni dah ada.. Tapi apa yg saya nak katakan, saya ni direct dengan buyer... Buyer ni mencari minyak hitam terpakai dalam kuantiti yg besar utk projek diorang... keterangan seperti di bawah : Jenis Minyak : SW305, SW306 Kuantiti Diperlukan : 400tan - 800tan sebulan...
  13. haikal09

    Wanted Minyak Hitam Terpakai

    Salam semua, Dipendekkan cerita aku memerlukan 800 tan barangan diatas TERMASUK penghantaran KUANTAN setiap bulan. Minyak hitam kenderaan sahaja dicari dan tidak bercampor dgn. air. Sesapa yang ada bolehlah kita cerita kat sini. Best price win. Wassalam
  14. notrexdame

    Jom bincang minyak hitam yang anda guna

    SILA poll n bgtau harga minyak hitam anda...:D aku dgr ada pomen cakap brand petronas Wat enjin PANAS n lambat sejuk :):)
  15. yustaiping2

    Pengganti minyak hitam?

    Ini sudah bagus.... ader sesape yang dah try??? Pengganti minyak hitam? HANYA minyak masak berasaskan kelapa sawit sahaja boleh digunakan sebagai minyak hitam. – Gambar hiasan HANYA minyak masak berasaskan kelapa sawit sahaja boleh digunakan sebagai minyak hitam. - Gambar hiasan PERCAYAKAH...
Top
Log in Register