Jom bincang minyak hitam yang anda guna

CG Sponsors




minyak enjin yang anda guna


  • Total voters
    0

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
SILA poll n bgtau harga minyak hitam anda...:D

aku dgr ada pomen cakap brand petronas Wat enjin PANAS n lambat sejuk :):)
 
Sponsored Post

mj12

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
11,812
Reaction score
0
Points
110
aku pakai minyak masak ok jer.....:-?...cap tesco lagik....
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,569
Reaction score
125
Points
133
aku pakai penzoil..aku tak nak vote kat lain2 :D :D
 

2poi

Fun Poster
Joined
Feb 22, 2008
Messages
743
Reaction score
0
Points
50
aku pnye moto honda ex5series duk gn shell ok je tp kereta xth la hehehe
 

ZAL77

Fun Poster
Joined
Oct 27, 2007
Messages
473
Reaction score
0
Points
10
Aku pakai jenama MAXOIL..........:):):)
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
waa...sume lain2...penzoil berapa harga?
 

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
den klu ade minyak paling murah kat kedai, minyak tu la den pakai..:D:">:p
x kira la kete ker moto..
tahan gak moto den 7 tahun dh ni...

kete jer pakai shell helix...
murah ckit...
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,160
Reaction score
807
Points
166
tok pakai minyak apa tak nama tapi from cosway.59.90 or 10000 km.. sudah hampir 10 tahun tok guna.. enjin no lem langsung...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register