Upgrade desktop budget rendah

CG Sponsors




Sponsored Post

blogger noob

Active Member
Joined
Oct 30, 2011
Messages
1,325
Reaction score
4
Points
25
Newbies test game on cheap build rig 9:


P/S Maaf,sy kurg pandai bab racing games ni.... o_O:cry:
 

blogger noob

Active Member
Joined
Oct 30, 2011
Messages
1,325
Reaction score
4
Points
25
Nak tnya pada sesiapa yg arif bab2 record games ni.Kenapa ada sesetengah hasil game yang telah direkod ada masaalah 'flickering', 'black screen with audio only' etc?
 

blogger noob

Active Member
Joined
Oct 30, 2011
Messages
1,325
Reaction score
4
Points
25
UPDATE:

20200708_104506.jpg

P/S Order 19.06,pagi ni baru sampai.Alhamdulillah,even lambat tapi dapat dalam keadaan yang baik.Belum test lagi...:)
 
Last edited:

teapear

Active Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
1,960
Reaction score
232
Points
43
aku pun ada beli 2nd Z620 workstation..cadang nak upgrade processor,ram64,ssd,dan graphic card
 

blogger noob

Active Member
Joined
Oct 30, 2011
Messages
1,325
Reaction score
4
Points
25
aku pun ada beli 2nd Z620 workstation..cadang nak upgrade processor,ram64,ssd,dan graphic card
Ok tu tuan,lagipon skrg harga parts da mcm turun kembali da...Terutamanya RAM n SSD
 

blogger noob

Active Member
Joined
Oct 30, 2011
Messages
1,325
Reaction score
4
Points
25
Newbies test game on cheap build rig 11:


P/S Agak susah/mengelirukan bg saya main guna keyboard.... :cry:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register