Forex Chart

pemain
Reaction score
76

Profile posts Latest activity Postings About

  • Motor Premium (31,000.00)

    Basic Premium - 1194.05
    NCD - 55.00% - (656.73)
    Extra Coverage - 40.50
    Gross Premium - 577.82
    Rebate - 10% - (57.78)
    GST - 6.00% - 31.20
    Stamp Duty - 10.00
    Total Premium - 561.24

    harga premium sebenar rm561.24
    tapi bayar rm489.54

    cermin rm300.00 (rm40.50) kami bayarkan
    GST rm31.20 kami bayarkan

    [561.24 -40.50 - 31.20]

    roadtax kami suggest tn/pn renew sendiri di jpj/pejabat pos

    kalau nak kami buatkan sekali boleh..tambahan rm102.92 (termasuk caj myeg dan postage)

    TAPI kami tidak bertanggungjawab sekiranya tn lewat menerima roadtax dari myeg

    ***paling rendah bole cover 24,800.00
    Urania Supremo CJ-4 and Urania Turbo CF-4, rega tak ingat berapa.. beli kat stesen petronas je... dalam range RM17 - RM22
    memula je pakai cap rimau... kawe dah try yg caltex, exxon mobil and petronas (urania cj and cf kawe belasah je) punya... now pakai petronas je sbb senang nak cari... rasa semua lebih kurang je... and tak pernah pun campur atf... start meter 5000k sampai now dah 38k, so far so good... tukar tiap kali 2.5k - 3k
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register