steorra travel and [email protected] sdn bhd

CG Sponsors




syylar

Freshie
Joined
Sep 1, 2009
Messages
38
Reaction score
0
Points
6
salam,nak tanya kepada sesiapa yang tahu pasal sykt ini.ofis di the garden mid valley tgkt 28.beroperasi di cyberjaya..baru2 ini saya ada buat pajakn kereta dengan syarikat ini..di sebabkan tawaran menarik sya buat perjanjian dgn mereka..baru satu bulan suasah nak dapat contact agent dia.pas tu payment pun kurang .tak ikot as perjanjian cukup bulan bayar.sekarang ni risau je..nak mintak tolong sesiap yang boleh cek company ni..
 
Sponsored Post

syylar

Freshie
Joined
Sep 1, 2009
Messages
38
Reaction score
0
Points
6
mintak tolong sesape tau.nak buat tindakan ni lau tau ini company scam punya
 
Sponsored Post
Top
Log in Register