SUSPICIOUS : I-R-Niaga Car Rental dan HR City Travel & Tours Sdn Bhd

CG Sponsors




Mizz Adilla

Active+ Member
Joined
Aug 19, 2011
Messages
4,373
Reaction score
9
Points
25
tetiba ada thread ni.. aku pun nk luahkan isi hati juga nih.

company ni memang suspicious pun...sbb aku yang tukang introduce kat kawan2 pun kena juga. aku ada hantar sendiri 2 kereta viva. dgn roadtax tak bayar, monthly instalment tak bayar, kereta accident tak inform owner, tak servis kereta, mcm2 lagi lah. mula2 janji lain..pastu janji lain. memang puii betul owner company tu. call En.Irwan dah tukar nombor. Call direct Kak Ros dia tak nak layan. End up aku kena tanggung sorang.
Yes. Kak ros lah yg mnissss sgt mulut nya.
Dia pusing sana pusing sini. Bila sy ckp dia x jaga amanah dia mrah, dia ckp sb jaga amanah lah dia inform. What the hell. After 3 month kereta hilang tnpa dia sndri tahu baru nk inform?
Dah lah sesuka hati tukar pakej jv. Loss jv tanggung. Profit dia makan lebih. Puiii lah.
 
Sponsored Post

aizat1612

Super Active Member
Joined
Jul 3, 2009
Messages
5,456
Reaction score
6
Points
70
Yes. Kak ros lah yg mnissss sgt mulut nya.
Dia pusing sana pusing sini. Bila sy ckp dia x jaga amanah dia mrah, dia ckp sb jaga amanah lah dia inform. What the hell. After 3 month kereta hilang tnpa dia sndri tahu baru nk inform?
Dah lah sesuka hati tukar pakej jv. Loss jv tanggung. Profit dia makan lebih. Puiii lah.
memang puiii lahhh kak ros & the company...puiii
 

Mizz Adilla

Active+ Member
Joined
Aug 19, 2011
Messages
4,373
Reaction score
9
Points
25
memang puiii lahhh kak ros & the company...puiii
dengar khabar dah banyak sngat JV amik balik kete dari HR.
sebab kak ros x bayar bulan.
silap terlalu percayakan orang mulut manis camtu.
tgok paper berjaya sungguh2.patut lah berjaya.sebab membankrup kan org demi kejayaan dia.
moga x berkat lah segala usaha dia selama ni.

skrg ni saya dah dapat info kereta saya di mana.
moga betullah...
 

Mizz Adilla

Active+ Member
Joined
Aug 19, 2011
Messages
4,373
Reaction score
9
Points
25
sy dah bawak keluarkan dah dua2 kereta sy.. malas dah nk pikir hal kak ros & company.
ada 1 kereta lagi.kereta suami punya x kuarkn lagi.
sebab busy nak gi ambil dan x dapat payment lagi.
payment delay sngat.
takut dah amik kete dia x byar payment plak.
 

ezeynet

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
8,839
Reaction score
4
Points
65
kak ros yang masuk sokabar tu?
nasib tak JV dengan dia wpun aku buat keta sewa jugak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register