Accel Resources Sdn Bhd

CG Sponsors




Nora Sh

Freshie
Joined
Aug 23, 2017
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
This is what happen to me. 1st sekali dia akan panggil u untuk bagi free ticket melancong to any pulau. If setuju then kita kena pergi dengar dia punya talk pasal vending machine. Then dia akan persuade kita tabur janji manis banyak banyak supaya kita terpedaya dan beli mesin tu. Janji manis tu seperti kita tak payah cari location kat mana nak letak machine tu, janji kita boleh dapat tin air tu rm 0.40/tin but last last kita yang kena cari sendiri stok (harga rm0.90/tin). Bila kita complaint dia akan cakap kena buat ssm dulu daftar niaga tapi after daftar ssm, last last still tak boleh beli sebab nak suruh kita beli dengan kuantiti yang banyak. Lepas dah buat semua benda sendiri, nak minta document and agreement dari dorang sangat la susah sebab dorang pemalas nak turun padang jumpa kita setel depan depan. End up sampai sekarang i still tak dapat complete document dari their side so please beware with this company.
 
Top
Log in Register