SUSPICIOUS : I-R-Niaga Car Rental dan HR City Travel & Tours Sdn Bhd

CG Sponsors




iamloco

Super Active Member
Joined
Dec 16, 2008
Messages
9,810
Reaction score
114
Points
73
pendedahan yg bgs. kasi viralkan benda ni
 
Sponsored Post

Admin AM

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2013
Messages
2,670
Reaction score
1
Points
25
Maaf mencelah...
Saya dengar owner ni jadi cmni sebab runner die...
Sebab si owner terlalu percaya pada runnner, dan banyak runner die yang buat hal, bawak lari keta dan bla bla...
Betul ke? Ni kawan citer...
Wallahualam...
 

alang1979

Fun Poster
Joined
Dec 16, 2008
Messages
416
Reaction score
3
Points
15
Maaf mencelah...
Saya dengar owner ni jadi cmni sebab runner die...
Sebab si owner terlalu percaya pada runnner, dan banyak runner die yang buat hal, bawak lari keta dan bla bla...
Betul ke? Ni kawan citer...
Wallahualam...
Denagr bole...percaya jgn....
 

miehensem

Legendary Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
15,465
Reaction score
1,367
Points
191
pada saya.. kalau business tu masalah.. yg salah pastinya bos.. mana boleh salahkan runner.. sbb bukan runner punya kompeni.. :)) :)) :))


kalau owner kompeni dok salahkan org itu org ini.. sama mcm menteri2 kita la..
 
Last edited:

are_mer

Active Member
Joined
Oct 1, 2010
Messages
1,257
Reaction score
6
Points
25
Aku ingat dulu owner dia siap tayang keta mewah br dia ingat betul la dia wat bisnes rupanya teruk
 

miehensem

Legendary Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
15,465
Reaction score
1,367
Points
191
Aku ingat dulu owner dia siap tayang keta mewah br dia ingat betul la dia wat bisnes rupanya teruk
tak boleh blah betoi aku pesen suka menunjuk2 ni..

sama la pesen multilevel ke apa2 skim yg dok suka menayang keta.. sbb dok jadikan kereta tu mcm simbol kekayaan.. org jual teloq ayam pun kalau meniaga ikhlas amanah boleh pakai bmw.. alphard.. estima bagai..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register